Tips voor het “hacken” van gratis of goedkope vliegtickets van Nomadic Matt

Het boeken van betaalbare vliegtickets naar Europa vanuit Noord-Amerika kan een frustrerende (en schijnbaar onmogelijke) ervaring zijn, vooral voor budgetreizigers tijdens het hoogseizoen. Budgethotels, budgetrestaurants, goedkope treinkaartjes en budgetluchtvaartmaatschappijen kunnen je helpen goedkoop te blijven terwijl je aan de grond bent, maar je moet er wel eerst zijn!

Matthew Kepnes, auteur van Nomadic Matt’s reisblog, heeft onlangs een nieuwe e-mail uitgebracht. het boek De ultieme gids voor reizen hackenwaarin hij manieren laat zien om je weg te “hacken” naar gratis of scherp geprijsde internationale vliegtickets.

We gingen onlangs met hem zitten om zijn nieuwe boek te bespreken en tips te krijgen over hoe je goedkopere tickets kunt vinden.

Als het gaat om het boeken van vluchten naar Europa met mijlen, zou ik in de daluren reizen, omdat je beloningen kunt verdienen voor slechts 40.000 mijlen. Bovendien is elke verhuizing op aarde goedkoper als u in het laagseizoen reist. Het is wederzijds voordelig.

Bedankt voor de tips Mat.

Lezers, wat vinden jullie? Is reizen hacken iets voor jou? Gebruikt u deze methoden om regelmatig gratis of scherp geprijsde vluchten naar Europa te krijgen? Beveelt u een specifiek loyaliteitsprogramma aan? Laat hieronder een reactie achter.