5 favoriete goedkope hotels in het centrum van Hamburg

Het vinden van een budgethotel of hostel in Hamburg kan soms een uitdaging zijn, maar we hebben vijf ongelooflijk goedkope opties gevonden, variërend van € 14 tot € 25 per nacht voor een bed in een gedeelde kamer. Het beste van alles is dat deze vijf locaties voldoen aan de belangrijke criteria die Cheapo hoog in het vaandel heeft staan: betaalbaarheid, netheid en centrale ligging.

Elk hostel op deze lijst biedt gratis wifi aan hun gasten en een aantal andere fantastische voordelen voor weinig of geen extra kosten. Individuele reizigers, stellen en kleine groepen zullen op deze lijst opties naar hun zin vinden, inclusief privékamers tegen lage prijzen.

Maar zoals bij elke deal die niet te mooi is om waar te zijn, moet je vroeg boeken om de beste prijzen te krijgen en teleurstellingen op het laatste moment te voorkomen.

De beste hostels en budgethotels van Hamburg

Hier is een overzicht van onze favoriete centraal gelegen hostels en hotels in Hamburg:

Jugendherberge Auf dem Stintfang

Alfred-Wegener-Weg 5 (kaart: A)
Prijzen: Vanaf €20 (gedeelde kamer/persoon); € 70 (privé dubbel)
Bestellen en Beoordelingen | Officiële website

Jugendherberge Auf dem Stintfang is een van de première-eigendommen van Hostelling International (HI). De panoramische slaapkamers met 8 bedden van het hostel bieden uitzicht op de haven voor een spotprijs. Verwacht voorzieningen die veel hostels gemeen hebben, waaronder kookfaciliteiten en gedeelde gemeenschappelijke ruimtes voor recreatieve activiteiten zoals voetbal of tv.

De kleine lettertjes: ontbijt en beddengoed zijn hier zonder extra kosten inbegrepen. Er is een extra dagelijkse lidmaatschapsbijdrage voor niet-HI-leden, en volwassenen ouder dan 27 betalen ook een dagelijkse vergoeding van €4. Creditcards worden geaccepteerd.

Hostel in Kiezbud

Lincolnstraße 2 (Kaart: B)
Prijzen: Vanaf € 25 (voor delen/persoon); €56 (privé dubbel)
Bestellen en Beoordelingen | Officiële website

Hostel Kiezbude heeft de meest gewaagde inrichting van de vijf, en de kamers passen precies in het hart van de rosse buurt van Hamburg. Kiezbude heeft een paar hostels met 4 bedden voor individuele reizigers, maar biedt een goede prijs voor stellen of groepen die op zoek zijn naar privé-accommodatie.

De kleine lettertjes: Houd er rekening mee dat handdoeken en beddengoed apart kunnen worden betaald en dat het ontbijt niet bij de prijs is inbegrepen. Alleen contant geld.

Generator Hostel Hamburg

Steintorplatz 3 (Kaart: C)
Prijzen: Vanaf € 18 (voor delen/persoon); €25 (privé)
Bestellen en Beoordelingen | Officiële website

Generator Hostel Hamburg is gevestigd in een voormalige opnamestudio die ooit door The Beatles werd gebruikt en heeft bedden in kamers met 6 of 8 bedden, evenals kamers voor alleen vrouwen en privékamers. Het ontwerp is zeer modern en de felle kleuren verschijnen in elke hoek. Bijzonder opvallend is de ruime lobby met café en bar, een gezellige plek om tijd door te brengen.

De kleine lettertjes: er zijn goedkope wasserettes op het terrein. Bedlinnen is inbegrepen, maar licht ontbijt kost € 4,50 extra. Houd er rekening mee dat er speciale voorwaarden gelden voor gasten onder de 18 jaar en dat alle gasten bij het inchecken een identiteitsbewijs met foto dienen te tonen. Creditcards worden geaccepteerd.

Pyjama Park Hotel en hostel

Reeperbahn 36 (Kaart: D)
Prijzen: Vanaf € 22 (voor delen/persoon); €55 (privé dubbel)
Bestellen en Beoordelingen | Officiële website

Pajama Park Hotel and Hostel stoort reizigers niet zoals veel andere hostels. In plaats daarvan reserveert het kamers van verschillende groottes, meer als een hotel, waardoor het een goede deal is voor stellen en kleine groepen. Elke kamer is individueel ingericht met een uniek Hamburg-thema en voorzien van een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een wastafel, maar toilet en douches worden gedeeld.

De kleine lettertjes: beddengoed is inbegrepen, maar het ontbijtbuffet kost 9 euro extra. Creditcards worden geaccepteerd.

Meininger Hotel Stadscentrum.

Goetheallee 9-11 (Kaart: E)
Prijzen: Vanaf € 14 (voor delen/persoon); €30 (privé dubbel)
Bestellen en Beoordelingen | Officiële website

Meininger Hotel City Centre ligt dicht bij het treinstation van Altona en biedt hostelaccommodatie met 8 bedden in gemengde kamers of kamers voor alleen vrouwen; tweepersoonskamers en groepskamers zijn ook beschikbaar tegen geweldige prijzen. Meininger biedt een wasserette en fietsverhuur.

Kleine lettertjes: beddengoed is inbegrepen (handdoeken zijn extra), en ontbijt is extra 6 euro per dag. Creditcards worden geaccepteerd.