Beste Turkse Hamams in Berlijn – EuroCheapo.com

De Duitse hoofdstad staat bekend om zijn grote Turkse immigrantengemeenschap en biedt veel Turkse cultuur. Winkelcentra, openluchtmarkten, winkels, restaurants en bakkerijen in de hele stad spelen in op deze bevolking, hun taal en hun specifieke behoeften en voorkeuren. Degenen onder ons die zich geen warme wintervakantie naar de kust van de Zwarte Zee kunnen veroorloven, weten dat er hoeken van Berlijn zijn waar we Anatolië kunnen proeven.

Dit is misschien nergens meer waar dan in de hamam van Berlijn of in de Turkse baden, waar de winterse inzinkingen als oude huid onder de zijden handschoenen wegkruipen in de warme, vochtige lucht en aangename atmosfeer. Berlijn biedt twee van dergelijke sauna’s om lichaam en geest te verjongen.

Sultan Hamam

Voor zowel mannen als vrouwen is Sultan Hamam de enige optie. Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur, alleen mannen op maandag, alleen vrouwen van 9.30 uur dinsdag-zaterdag, en familie (inclusief badkleding) op zondag.

Traditionele kese- en sabunlama-behandelingen kunnen worden besteld, evenals massages en cosmetische behandelingen, van gezichtsbehandelingen tot pedicures. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook handdoeken en schoenen huren. Gelegen bij de ingang van het magazijn, niet ver van de U2-Bülowstr. Of S1/S2/S25-Yorckstr. Entree €16 voor drie uur, €21 voor vijf uur.

Hamam alleen voor vrouwen

Vrouwen hebben ook de mogelijkheid om de eerste hamam van Duitsland te bezoeken in het vrouwencentrum Schokoladenfabrik. Maandag geopend tot 23:00 uur. vanaf 15.00 uur, dinsdag – zondag om 12.00 uur; Ook op donderdag mogen kinderen op bezoek. Badkleding wordt niet aanbevolen.

Hier vindt u een vergelijkbaar aanbod van diensten, waaronder de mogelijkheid om artikelen te huren of te kopen die u nodig heeft. Gelegen in het centrum van Kreuzberg, dicht bij de U1/U8-Kottbuser Tor. Entree € 16 voor drie uur, € 11 op donderdag van 12.00 – 14.00 uur.

Behandelingen of massages zijn alleen mogelijk in combinatie met een bezoek aan de hamam, dus vooraf telefonisch reserveren is sterk aan te raden. Contactinformatie voor elke hamam is direct beschikbaar op hun websites (link hierboven).