Budget dineren in Londen: 5 klassieke Britse gerechten die u kunt proberen
Hoewel Groot-Brittannië misschien niet dezelfde reputatie heeft op het gebied van eten als Frankrijk en Italië, heeft het zeker zijn eigen onderscheidende gerechten. Traditioneel Brits eten en drinken heeft de afgelopen tien jaar een opleving gekend, en als u door het Verenigd Koninkrijk reist, kijk dan uit naar regionale specialiteiten zoals Cornish pie, Bakewell Tarts, Cumberland-worst en haggis. net als veel lokaal gebrouwen bieren.
Over het algemeen is Brits eten meestal stevig, en hoewel de tegenstanders misschien zeggen dat het een beetje vies is, is het een duidelijke bonus voor reizigers die op zoek zijn naar een budget. Hier zijn vijf goedkope Britse gerechten om te proberen voordat je vertrekt Londen.
Taart en pap
Taart en puree geserveerd met alcoholische dranken is een van de meest authentieke gerechten van Londen en wordt al sinds de 19e eeuw geserveerd. Helaas wordt het steeds moeilijker om het echte werk te vinden, omdat veel traditionele etablissementen hun deuren sluiten. Dit komt waarschijnlijk omdat London cake en puree een echt onderscheidende smaak heeft die misschien niet iedereen aanspreekt.
Het gerecht bestaat meestal uit een rundertaart geserveerd met aardappelpuree. Tot zover goed. De (alcoholvrije) alcoholische saus wordt echter traditioneel gemaakt met water dat vroeger werd gebruikt om paling te koken (vroeger werd paling ook gebruikt als vulling voor taarten) gekruid met peterselie. Die-hard eters kunnen ook de speciale jelly paling proberen. Als dat je smaakpapillen niet aanspreekt (en je bent zeker niet de enige in die mening), is het toch de moeite waard om eens een kijkje te nemen in een van de banketbakkers: ze hebben vaak hun originele inrichting behouden en geven je een glimp van lang- gegaan Londen.
Waar te krijgen: Proberen Manzewaar een cake en puree je minder dan £ 4 zouden moeten kosten.
Het is ook vermeldenswaard dat wij Britten dol zijn op hartige gebakjes in al hun vormen: let op steak- en niertaarten, saucijzenbroodjes en varkenstaarten op het pubmenu. Alles is lekker, vullend en zeker zonder paling.
Gebakken diner
Vraag een Engelsman naar zijn favoriete maaltijd, en hij zal waarschijnlijk zijn ogen sluiten voor het braaddiner uit zijn jeugd. Aanstaande zondag hebben de meeste Britse huizen waarschijnlijk een braadstuk: rosbief, varkensvlees, lam of kip geserveerd met Yorkshire pudding (gemaakt van in de oven gebakken pannenkoekenbeslag), gebakken aardappelen, wortelen en meer. We kunnen verschillende groenten op een bord stapelen, allemaal gegoten in een dikke laag saus. Op zondag serveren de meeste pubs biefstuk: je krijgt over het algemeen waar je voor betaalt in termen van kwaliteit, dus het is waarschijnlijk het beste om echt goedkope deals te vermijden.
Waar te krijgen: We hebben een aantal redelijke prijzen afgerond Londense pub steak opties hier?.
Fish and chips
Hoewel de beste fish and chips in Groot-Brittannië worden gekocht? snuffelen aan de kust afstand, Londen biedt ook een aantal behoorlijk goede opties. U bent op zoek naar een perfect gehavend stuk vis (Londen fish and chips-winkels serveren meestal kabeljauw, terwijl de menu’s in Noord-Engeland eerder schelvis hebben gehad): knapperig aan de buitenkant met sappige schilferige vis. binnen Met chips bedoelen we gefrituurde, grotere chips, geen snack geserveerd in een pakje (dat is wat we chips noemen). De glorie van dit gerecht zijn de papperige erwten: kikkererwten die een nacht geweekt zijn om ze een kenmerkende klonterige textuur en smaak te geven. Voeg naar smaak zout en azijn toe.
Terwijl je fish and chips gemakkelijk kunt vinden op het pubmenu, ga je naar een speciale frietkraam en probeer je te eten met een frietvork rechtstreeks van de krant.
Waar te krijgen: Probeer het Fryer’s Delight in de buurt van Holborn voor een echt old school-chip, of Klaprozen Camden en Spitalfields voor een royale portie fish and chips en bijgerechten voor minder dan £ 15
Aardappel in de schil
Een gepofte aardappel is wat wij Britten een gepofte aardappel noemen. In plaats van als bijgerecht of gevuld te worden geserveerd, worden ze vaak geserveerd als hoofdgerecht met daarop verschillende ingrediënten. De beste aardappelen hebben een knapperige, knapperige schil aan de buitenkant en een zacht en donzig midden, het resultaat van een langzaam gebraad in de oven, perfect om met boter te besmeren.
Misschien wel de meest populaire topping is geraspte cheddarkaas en gebakken bonen. Britse gebakken bonen zijn iets anders dan de bonen die in de VS worden verkocht: ze zijn meer tomatensmaak, varkensvleesvrij en minder suikerachtig. In feite zijn gebakken bonen een nietje in de Britse winkelkast.
Waar te krijgen: Nogmaals, je vindt gepofte aardappelen op pubmenu’s en sommige etablissementen beschouwen ze als een specialiteit: je zou ze voor £ 5 of minder moeten kunnen bestellen. Hier is een catalogus met aardappelen in de schil (geen grapje!). Of – als je in een hostel met een keuken verblijft – kun je het gemakkelijk opnieuw maken in de oven voor een typisch Britse geldbesparing.
Engels ontbijt
Vergeet delicaat gebak of speciaal brood. Een typisch Engelse manier om de magen klaar te maken voor de dag die komen gaat (of ze tot rust te brengen na een biertje te veel in de avond) is een Engels ontbijt. Een Engels ontbijt heeft veel componenten: sappige worstjes, knapperige bacon, een ei (gebakken of roerei), gebakken bonen (ja, nogmaals), beboterde toast, gekookte tomaten, soms champignons en een zak hash browns en misschien bloedworst, rijk bloed worst.
Voeg tomatenketchup of pittige “bruine saus” toe om het hele vlees te bedekken en spoel het weg met kopjes thee. Hoewel een typisch Engels ontbijt de droom van elke vleesliefhebber is, is het ook vrij eenvoudig om vegetarische opties te krijgen.
Waar te krijgen: We hebben wat afgerond onze favoriete plekken om ‘All English’ te studeren. Wees gewaarschuwd: je zult waarschijnlijk de rest van de dag niets anders willen eten.
Wil je nog meer Britse gerechten?
Kantine is een restaurantketen die gespecialiseerd is in “geweldig Brits eten” van worst en puree tot traditionele desserts zoals Eton Mess. Het is redelijk geprijsd voor Londense normen, maar het is ook de moeite waard om online naar koopjes te zoeken.