Budgetverblijf in Barcelona wanneer u met een groep reist

Groepsreizen kunnen herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Het is leuk om ongelooflijke ervaringen te delen met vrienden en familie, en Barcelona is een geweldige stad om te verkennen met een bemanning van elke omvang. Als het je op de een of andere manier lukt om ieders schema te coördineren en de vliegtickets te krijgen, is dat een enorme stap! Maar nu is de vraag: waar moet je blijven zonder je budget te breken? Hier zijn enkele van onze goedkoopste groepen van drie of meer:

Hostel Ramos
Dit door een familie gerunde hotel in El Raval biedt vriendelijk personeel en driepersoonskamers en suites met een groot terras. Als je er drie hebt, neem dan een triple. Als jullie met z’n vijven zijn, boek dan een driepersoonskamer EN een suiteen geniet ’s ochtends van koffie en ’s avonds flessen Rioja op het terras.

Hosteria Grau
Deze smaakvolle en rustige vondst is een budgetfavoriet vanwege zijn “schattige en gezellige” factor. Ze bieden suites voor drie personen voor ongeveer € 200 kamers voor drie zijn iets goedkoper (€ 150). Als u een grote groep bent, boek dan hun suites, standaard- en familiekamers, die samen plaats bieden aan maximaal 10 personen.

Gat Xino Hostel.
Hoewel ik deze plek meestal niet aanbeveel voor individuele reizigers, denk ik dat dit ultramoderne Raval-hotel perfect is voor een groep vrienden. Boek een terraskamer bij Gat Xin die is bekleed met bamboe en gemakkelijke toegang tot de buitenlucht biedt. Het gemeenschappelijk terras sluit om 22.00 uur. aan iedereen behalve gasten die in deze kamer verblijven. Ze kunnen de hele nacht privé uitrusten.

Herberg “One Paralelo”.
Tot slot, als u een grote groep bent, waarom neemt u dan niet het hostel over? Ze hebben kamers met acht bedden in deze accommodatie in een uitgestrekte buurt. Als je een grote groep bent, reserveer een volledige slaapzaal voor uw feest. Dit hostel heeft ook een gezellig terras en een bubbelbad in de buitenlucht, wat geweldige extra’s zijn voor zo’n lage prijs.

Onthoud dat reizen in een groep een uitdaging kan zijn, maar ook veel geldbesparende voordelen heeft. Denk maar aan al het extra Spaanse eten dat je kunt eten als je de kosten van taxi’s, tours, huurauto’s en natuurlijk hotelkamers deelt.

Voor meer verblijfplaatsen voor alleenstaanden en stellen, bekijk EuroCheapo’s volledige lijst met hotels in Barcelona.