Dagtrip naar Londen: bezoek Brighton voor een goedkope vakantie aan zee

Ik durf het te zeggen, Londen beleeft tot nu toe een geweldige zomer en moge dat lang duren. Maar soms hebben we gewoon een verandering van omgeving nodig, vooral als de temperatuur hoog is. Dus als je genoeg hebt voor een picknick in het park of om af te koelen Londense lido’seen dagtocht naar Brighton kan precies zijn wat je nodig hebt.

Zuidelijke Spoorweg Momenteel bieden ze voordelige treinkaartjes van £ 10 voor treinen die vertrekken vanuit St Pancras, Blackfriars en London Bridge, waardoor reizen naar Brighton nog gemakkelijker wordt. Goedkopere prijzen zijn beschikbaar op de iets langere route (de reis duurt maximaal 1 uur en 20 minuten in plaats van 55 minuten), maar het is de extra reistijd waard om die ponden te sparen voor een ijsje (of twee) op het strand.

U kunt nog meer besparen met 2voor1 aanbiedingen voor dagjesmensen die met de trein reizen. Met een beetje planning vooruit, kunt u vouchers downloaden voor gereduceerde toegang en speciale aanbiedingen voor veel van Brighton’s attracties wanneer u uw voucher ophaalt hier. Wanneer u aankomt bij het door u gekozen museum/bar/restaurant/attractie, hoeft u alleen maar de voucher met uw treinkaartjes te tonen om van de aanbieding te profiteren.

Loop door de rijstroken

Zodra u uit het treinstation van Brighton stapt, bevindt u zich op de top van een vrij steile heuvel die u alleen maar helemaal naar beneden hoeft te beklimmen om de kust te bereiken. Op weg naar het strand is een geweldige eerste stop om een ​​duik te nemen op het strand De beroemde bars van Brighton, die vol zitten met eigenzinnige winkels langs kronkelende smalle straatjes. Aan weerszijden van de hoofdweg, North Street, vind je eindeloze hoekjes en gaatjes om te verkennen in North Laine en Lanes, vol met antiek, vintage kleding, sieraden, muziek- en jongleerwinkels, evenals tal van cafés en echt smakelijke vegetarische cafés.

Bekijk het Koninklijk Paviljoen

Als je naar de zee loopt, kun je niet anders dan struikelen Koninklijk Paviljoen– een gebouw dat eruitziet alsof het meer thuis zou zijn in India, maar trots in het centrum van Brighton staat. Dit originele ‘plezierpaleis’ werd tussen 1787 en 1823 gebouwd voor de prins-regent (later koning George IV). als een zomerhuis aan zee. De prachtige tuinen zijn leuk om van buiten te verkennen, maar als je naar binnen wilt, print hem dan zeker uit 2 voor 1 coupon en toon je treinkaartje om te besparen op de toegangsprijs.

Ga naar het strand

Aangekomen op het enorme kiezelstrand van Brighton, zou je in de verleiding kunnen komen om tijdens de Britse zomer net als de rest van ons te doen en een zonnebank te huren of een handdoek uit te spreiden en een duik te nemen in het (ijzige) water. Als het weer niet goed genoeg is, is er genoeg te doen op het strand, met tal van bars en restaurants die alles serveren, van traditionele fish and chips tot uitstekende oesters. Het is een geweldige plek om te lunchen Brighton Music Hall, met een groot zitgedeelte buiten waar het gemakkelijk genoeg is om een ​​tafel te krijgen, zelfs op een drukke dag, en gratis livemuziek om het zomerse tafereel te bepalen. Het eten is redelijk geprijsd en het bord voor het delen van de oceaan wordt sterk aanbevolen – het is groot genoeg voor drie personen en geeft je een echte smaak van de zee!

Plezier op de pier

En voordat je terugkeert naar Londen, moet je ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt voor plezier en spelletjes Brighton Pier. Het smaakt misschien niet lekker, maar wie kan nee zeggen tegen suikerspin aan het strand? Sommige van de achtbanen en grotere attracties aan het einde van de pier zullen je budget oprekken, maar je hebt gewoon wat extra geld nodig om uren in de speelhal door te brengen – een airhockeytoernooi?