Doe mee en win 2 airberlin-tickets om de val van de muur te vieren

in 2014 9 november de aandacht van de wereld zal zich richten op Berlijn en locaties in heel Duitsland, aangezien het land de 25ste verjaardag van de val van de Berlijnse Muur markeert. Ter gelegenheid hiervan zijn er een aantal speciale evenementen gepland… en EuroCheapo wil je daarheen sturen doe mee met het feest!

EuroCheapo werkt samen met airberlin en Berlijn bezoeken om dit unieke Fall of the Wall-reiscadeau aan te bieden. Vier samen met het land het einde van de politieke verdeeldheid en het begin van de vreedzame hereniging.

7-9 november breng het weekend door met gasten kunsttentoonstellingen, toert langs de voormalige grensaccepteren een soort theateren ervaringen verlichte heliumballon installatie langs de voormalige muur van Siena. En dit zijn slechts enkele van de vieringen die u zou kunnen bijwonen. Lees erover veel meer hier.

Een gelukkige winnaar ontvangt:

• Twee retourtickets op airberlin van de VS naar Berlijn in 2014 in november.

• gratis accomodatie drie nachten in het centrum van Berlijn Berlijn bezoeken.

Hoe naar binnen te gaan

Vul het onderstaande formulier in om mee te doen om te winnen. Door deel te nemen aan deze wedstrijd wordt u ook ingeschreven voor de wekelijkse Cheapo-nieuwsbrief van EuroCheap.

Ingeschakeld 16 juli, we zullen willekeurig de naam van een gelukkige persoon trekken. Het is zo simpel. We hopen dat je er in november bij kunt zijn in Berlijn. Veel geluk!

Sorry, deze wedstrijd is al afgelopen.

Wedstrijdregels

De winnaar wordt willekeurig gekozen op 16 juli en zal per e-mail gecontacteerd worden. De winnaar moet reageren op de e-mailmelding. per post binnen 24 uur. Als er binnen 24 uur geen reactie wordt ontvangen, wordt deze deelname ongeldig verklaard en kiest EuroCheapo een andere winnaar.

De winnaar ontvangt twee stoelen in economy class op een vlucht van airberlin vanaf een willekeurige luchthaven van airberlin in de VS naar Berlijn Tegel, geldig voor 2014. in november om te reizen.

Er wordt gezorgd voor drie nachten in een Berlijns hotel of hostel (privékamer met bad).

Deelnemers dienen op de dag van aankomst minimaal 18 jaar oud te zijn. Er gelden andere regels en beperkingen. De wedstrijd is open voor het publiek.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd schrijft u zich ook in voor de wekelijkse Cheapo-nieuwsbrief van EuroCheap.

Er wordt slechts één deelname per persoon toegestaan.

Huidige abonnees van de EuroCheap-nieuwsbrief en eerdere deelnemers doen niet automatisch mee aan de wedstrijd en moeten het bovenstaande formulier invullen om deel te nemen aan deze wedstrijd.