Doe mee en win gratis airberlin-tickets naar Europa.

EuroCheapo en airberlin geven weg twee gratis vluchten van de VS naar Europa in onze wedstrijd “Lente naar Europa”.

Het beste gedeelte? Jij kiest de bestemming! Vlieg vanaf elke vertrekluchthaven van airberlin US naar elke aankomsttijd van airberlin Europe.

Waar vlieg je graag? Berlijn? Stockholm? Milaan? München? Een? Kopenhagen? Praag? Er zijn veel steden om uit te kiezen!

11 maart we zullen willekeurig 15 finalisten selecteren die zullen worden gevraagd om in 25 woorden of minder uit te leggen waar ze naartoe willen vliegen. We zorgen ervoor dat je het kort en krachtig houdt! Vervolgens publiceren we de berichten op onze blog, laten we lezers stemmen op hun favoriet en kiezen we een winnaar!

De wedstrijd is gesloten

Let op: deze wedstrijd is gesloten. Bedankt voor het lezen!

Voorwaarden van de wedstrijd:

• De prijs bestaat uit twee Airberlin-retourtickets van een airberlin US vertrekluchthaven naar een airberlin aankomstluchthaven in Europa in economy class, afhankelijk van beschikbaarheid. De reis moet in 2015 voltooid zijn. 1 april Deelnemers dienen op de dag van aankomst minimaal 18 jaar oud te zijn. Er gelden andere regels en beperkingen. De wedstrijd is open voor het publiek.

• Er wordt slechts één deelname per persoon toegestaan.

• Huidige abonnees van de EuroCheap-nieuwsbrief en voormalige deelnemers doen niet automatisch mee aan de wedstrijd en moeten het bovenstaande formulier invullen om deel te nemen aan deze wedstrijd.

• Door deel te nemen aan de airberlin en EuroCheapo reisgiveaway, gaat u ermee akkoord om de beste aanbiedingen en informatie over airberlin en EuroCheapo per e-mail te ontvangen. per post

Bedankt en succes!