Favoriete restaurants en cafés die in augustus open zijn

We hebben het weer gedaan – het is zomer Parijs! Zoals je waarschijnlijk al weet, betekent dit dat Parijs een spookstad is geworden. Nu augustus vaag veranderd is in de lichtstad, zijn alle inwoners naar hun kastelen in Normandië of hun hotels aan de Middellandse Zee gegaan.

Wat is er over? Alle toeristen die de belangrijkste plaatsen in Parijs bezoeken en eten in speciaal voor hen ontworpen restaurants. Dit betekent dat helaas veel van de lokale restaurants, bars en cafés waar Cheapos zo dol op is, deze maand hun winkel hebben gesloten. Je zult misschien teleurgesteld zijn als je ontdekt dat veel van de beste bakkers en goedkope restaurants van Parijs een papieren bordje hebben met de tekst “fermé pour les vacances” op hun deuren.

Dus wat moet een zuinige reiziger doen zonder de schandalige prijzen van toeristische attracties te betalen? Maak je geen zorgen. Ik heb een lijst samengesteld met enkele van de beste plaatsen die in augustus in Parijs open blijven. Bezoek deze plekken om teleurstelling en teleurstelling te voorkomen!

Parijs café: Café de la Paix

Als je ervan hebt gedroomd om op het terras van een Parijse café te zitten, te lezen en alles in je op te nemen, maak je geen zorgen, je kunt het zelfs in augustus doen. Café de la Paix, een hoofdbestanddeel van de Parijse cafécultuur, is de hele maand augustus geopend.

5 Place de l’Opéra
9e arrondissement
+33 1 40 07 36 36
Metro: Opera (lijnen 3, 7, 8)
Website