Goedkoop eten in Barcelona: 8 heerlijke lunchdeals

Menuprijzen ca Barcelona. is de afgelopen jaren gegroeid, maar het lunchmenu met vaste prijs is nog steeds van grote waarde in de stad. Dat is goed nieuws voor Cheapos.

Hier is een korte lijst van goedkope restaurants die geweldige lunchaanbiedingen bieden. We hebben geprobeerd alle centrale districten te bestrijken, dus waar je ook bent in de stad, je vindt altijd wel iets lekkers om te eten.

En als je nog steeds honger hebt na het lezen van deze deals, we hebben genoeg andere artikelen over goedkoop eten in Barcelona, ​​waaronder eetgelegenheden in de openlucht worden aanbevolen, goedkope restaurants en tips om goedkoop uit eten te gaan in Barcelona.

Lunch op Las Ramblas

Als het lunchtijd is en je gaat naar beneden Las Ramblas, wilt u de belachelijk dure drankjes en te gaar voedsel in de buurt vermijden. Probeer in plaats daarvan:

La Fonda (Carrer Jerusalem, 3): Een elegante maar eigentijdse omgeving zette de toon voor een mediterraan menu met ingrediënten van de nabijgelegen Boqueria-markt. De lunchkaart kost ongeveer €15.