Goedkoop winkelen in Rome

Of je nu op zoek bent naar designerjurken of betaalbare luxe, Rome zijn enkele van de beste plekken om te winkelen in Italië. Het is gemakkelijk om high-end plaatsen te vinden, maar waar vind je goedkoop de beste winkels in Rome?

Naast onafhankelijke boetieks en marktkramen, klinken de namen van de beste ontwerpers van Italië, dus winkelen in Rome is iets voor elk budget.

En als u een goedkope verblijfplaats nodig heeft, weten wij ook waar ze zijn! Bekijk onze favoriete budgethotels in Rome.

4. Vlooienmarkt van Porto Portese

Dit wordt elke zondagochtend gehouden en is de grootste markt van Rome en een plek om te onderhandelen. Met zowel gebruikte als nieuwe goederen, etenswaren, antiek en algemene artikelen, breng je minstens een paar uur door met het doorbladeren van de eindeloze rijen kraampjes.

Ik ga daar heen: Tram nr. 8 Largo Argentina naar station Trastevere, dan ongeveer vijf minuten lopen naar Via Ippolito Nievo. Volg de drukte.

5. EurRoma2 en Castel Romano Outlet

Euroma2 is een luxe winkelcentrum in de EUR-wijk van Rome, verdeeld over drie verdiepingen in een elegante tempelstijl met sierlijke glazen koepels. Naast cafés en restaurants bevinden zich winkelketens en designerwinkels voor elk budget. Het is een goede plek om in de zomer te komen, want het heeft airconditioning en alle faciliteiten.

Ik ga daar heen: Neem de metro naar EUR Palasport metrolijn B., neem dan de gratis bus die naast de deur stopt. De reis duurt ongeveer 10 minuten.

Castel Romano is een designer outlet-dorp, onderdeel van de McArthur Glen-keten, ongeveer 15 km ten zuiden van Rome. Designer kortingen in een nagebootst oud Romeins dorp, de merken zijn hier Burberry, Calvin Klein, Dolce Gabbanaen Roberto Cavalli.

Ik ga daar heen: Er is een bus vanaf metrolijn B EUR FERMI, en bij de meeste hotelrecepties kunnen privétransfers worden geboekt. Zien meer informatie.