Grootste budgethotel van Londen opent in West End

Als je ooit een van die toeristen bent geweest die foto’s maakte voor de Piccadilly Circus-lichten, heb je waarschijnlijk ook gezien Trocadero-gebouween enorm Edwardiaans gebouw gelegen tussen Shaftesbury Avenue en Coventry Street.

Het gebouw heeft door de jaren heen veel verschillende dingen gehad, meest recentelijk een overdekt ’themapark’ met adrenaline-attracties, arcades en een aantal echt smakeloze winkels. Het was misschien niet het meest stijlvolle adres in de stad, maar het was zeker een toevluchtsoord voor menig tiener op hun eerste date in Londen.

Nu een Franse hoteluitbater, Accor, heeft de eigendom van het gebouw aangekondigd en zal binnenkort beginnen met de transformatie tot het grootste budgethotel in West End in Londen. Onder zitten Ibis-merkhet hotel gaat Ibis Styles Piccadilly Circus heten en krijgt maar liefst 583 kamers.

Hoewel het hotel pas in 2017 zijn deuren opent, biedt het Cheapos Hotel veel goedkopere accommodatie in dit gewilde deel van Londen, met kamers die tussen de £ 100 en £ 150 per nacht kosten, inclusief ontbijt. Gasten kunnen naar de beroemdste plekken in Londen lopen theaterswinkels, restaurants en bars binnen enkele minuten en dompel jezelf onder in de bruisende sfeer van de stad.

De aankondiging is in lijn met de agressieve plannen van het hotel in het VK om tegen 2018 2018 te bereiken. om de huidige 208 eigendommen in het VK te verhogen tot 300.

Meer nieuws en tips over budgetreizen in Londen check onze blog.