Hogesnelheidstreinkaartjes van € 10 zijn deze zomer te koop in Frankrijk

Dit is het moment waarop de Franse budgettreinreizigers hebben gewacht. Tickets voor 2014 zijn zojuist in de verkoop gegaan. voor zomerse uitstapjes naar Ouigo, een goedkope hogesnelheidstrein die tussen de buitenwijken van Parijs en acht bestemmingen in het zuidoosten van Frankrijk rijdt. Tickets voor reizen tussen 6 juli en in 2014 9 december.

En deze stoelen zijn echt goedkoop, slechts €10!

Dus als u van de regio Parijs naar Avignon, Aix-en-Provence, Lyon, Marseille, Montpellier, Nimes of Valence reist, kom dan langs en boek uw plaatsen voordat ze uitverkocht zijn!

Overeenkomst

Een paar dingen om in gedachten te houden als je overweegt te bestellen:

Bestel nu: Het aantal stoelen is beperkt en de goedkope stoelen zullen snel uitverkocht zijn, dus het is nu tijd om te reserveren.

Direct bestellen: Boek deze tours direct op Ouigo.com. Door ze te bestellen via de Engelse versie van de SNCF-website nee laat je dezelfde deal zien.

Vertrek vanuit Marne la Vallée: Treinen vertrekken niet vanuit Parijs, maar vanuit Marne la Vallée, ongeveer 45 minuten van het centrum van Parijs met de RER A-trein. Marne la Vallée is het Disneyland van Parijs.

Geen stoelkeuze: Hoewel je verzekerd bent van een zitplaats in de Ouigo-trein, kun je deze niet van tevoren kiezen.

Bagage: Uw ticket bevat één stuk bagage en één stuk handbagage. Voor het meenemen van extra bagage kunt u een kleine vergoeding betalen.

Reis data: Tickets die nu te koop zijn, dekken reizen vanaf 2014. 6 juli tot 9 december

Bestel direct bij Ouigo

We herhalen het niet graag, maar het is de moeite waard om nogmaals op te merken dat je rechtstreeks naar de Ouigo.com-website moet gaan om deze stoelen te boeken. je zult het doen nee zie dezelfde aanbiedingen als u ernaar zoekt op de website van de SNCF Engelse versie.

Vergelijk jezelf: de prijzen in de bovenstaande schermafbeelding zijn van de Ouigo.com-zoekopdracht van vanmorgen, en deze zijn van SNCF:

Meer TGV-tips

Natuurlijk reist niet iedereen naar Zuidoost-locaties! Gelukkig zijn er nog veel meer mogelijkheden, waaronder het boeken van tickets op de goedkope idTGV-service en natuurlijk de reguliere oude TGV.

Lees meer in onze gids voor het boeken van goedkope treinkaartjes in Frankrijk.