Hotels in Londen: 5 budgetverblijven met speciale voordelen

Het is gemakkelijk om overweldigd te worden door de keuze bij het zoeken naar een plek om te verblijven Londen. Er zijn duizenden plaatsen om uit te kiezen. Prijs en locatie zijn belangrijke overwegingen, maar hoe zit het met die kleine extraatjes die echt helpen om je te vestigen?

Hier zijn vijf verblijven in Londen die voordelige extra’s, netheid en waar voor uw geld bieden, en worden aanbevolen voor Eurocheap-verblijven.

2. Een charmante tuin

Londen kan een hectische stad zijn en u wilt een plek om te verblijven waar u goed kunt uitrusten en ontspannen. In de tuin zitten en genieten van een milde lenteochtend of een Engelse zomerdag of zelfs een zonnige herfstavond is een van de simpele geneugten van het Britse leven. De ruimte is zo schaars dat het relatief zeldzaam is om hotels met tuinen in het stadscentrum te vinden.

De Hotel Arosfa Er is een tuin met kanaries in het centrum van Londen. De Ridgemount Hotel is een andere favoriet met buitenruimte.

3. Authentiek (en gratis!) Indiaas diner

Het ontbijt is standaard in de meeste hotels in Londen, maar diner?

Je krijgt beide in de prijs van je kamer (vanaf ongeveer € 82 voor een tweepersoonskamer). YMCA Indian Student Hostel. Eten wordt geserveerd in cafetaria-stijl en de traditionele Indiase keuken wordt consequent geprezen door gasten, en gemeenschappelijke tafels zijn een geweldige manier om medereizigers te ontmoeten. De locatie, vlak bij Tottenham Court Road, is de perfecte plek voor een drankje na het eten.

4. Vriendelijke en behulpzame gastheren

Dit is een zeer belangrijk voordeel voor ons bij Eurocheap, en onze beoordelingen vertellen u altijd waar u gastheren zult vinden die er alles aan doen om uw verblijf soepel te laten verlopen. Onder onze Londense favorieten Veerboot Hotel (Je kunt onze Q&A met de eigenaar lezen) Dit is Rosanna Marazzi) en Ridgemount Hotel (we hebben ook met ze gesproken).

Neem contact met ons op als je op een bijzonder gastvrije plek verblijft waar we nog niet over hebben geschreven: we willen altijd nieuwe vrienden maken!

5. Iets heel anders…

Een van de leukste dingen aan Londen is dat het internationaal is: volgens enquêtes worden er naast Engels meer dan 100 verschillende talen gesproken in de stad. Deze mix van culturen is zo Londen als rode bussen.

Dus met dat in gedachten raden we aan om in een hotel te verblijven Lets pension: Letse grenen meubelen, Lets bier in de clubbar en zelfs een diner in Letse stijl op vrijdag en zaterdag: wie wist dat je Letland kon proeven terwijl je in hartje Londen woont?