Hotels in Venetië: goedkope bevestigde keuzes met speciale voordelen

Venetië is een van de meest indrukwekkende steden ter wereld. In één middag kunt u genieten van decadente excursies zoals eilandhoppen in de Venetiaanse lagune, klassieke kunst en architectuur bezoeken en topattracties zoals San Marco en de Rialtobrug verkennen. Helaas kunnen prijzen voor alles, van eten en veerboten tot hotels en handtassen, de rijkdom van de stad weerspiegelen. Als u niet oppast, lopen uw kosten zo snel op dat u wellicht terug moet vliegen naar de luchthaven. Maar er zijn altijd goedkope spaargeheimen, dus het is niet nodig om Venetië van je lijst te schrappen.

Het belangrijkste is dat als u een budgethotel op een geweldige locatie kunt boeken, het halve werk is gedaan. Het vinden van een fatsoenlijke kamer in Venetië voor ongeveer een paar honderd dollar of minder kan echter moeilijk zijn, vooral tijdens het hoogseizoen. En aangezien je helemaal hierheen bent gekomen, denk je niet dat je een paar extra speciale voordelen verdient die je misschien niet zou verwachten van een gewoon budgethotel?

Maak je geen zorgen Goedkoop! We hebben onze game naar een hoger niveau getild en een lijst gemaakt met geweldige accommodatie-opties met unieke kenmerken, zoals charmante dakterrassen, gratis ontbijt in de ouderwetse eetzaal en gratis wifi om uw verblijf in Venetië onvergetelijk te maken. Boek een kamer op een van deze plekken en je zweeft al snel over de grachten met veel extra euro’s op zak om te besteden aan een Italiaans feest bij een lokaal juweeltje of een extra bolletje gelato.

Locanda Al Leon

Bijzonder voordeel: gratis ontbijt EN wifi op een zeer centrale locatie

Lees de recensie

Op zoek naar een 600 jaar oud hotel op ongeveer 60 seconden van Piazza San Marco dat uw budget niet zal breken? Boek een kamer in dit charmante pension en begin je avontuur in Venetië. Je krijgt niet alleen gratis wifi en ontbijt, maar elk van de 14 kamers heeft een ruime (volgens de Venetiaanse definitie) badkamer. Beter nog, vraag naar een van de kamers met uitzicht op het kleine plein.

Casa Cosmo

Een bijzonder voordeel: een charmant dakterras en ontbijt op uw kamer

Lees de recensie

Het is niet in het hart van de stad, maar dat is de attractie. Casa Cosmo biedt een rustig toevluchtsoord dat toch dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden ligt. Als je wat frisse lucht wilt, kun je naar het dakterras lopen om een ​​andere hoek van de stad te zien. Een ander voordeel is dat de koffie en brioche elke ochtend door de vriendelijke eigenaresse direct bij je aan de deur worden bezorgd. Dit is de roomservice waar we van houden en die we ons kunnen veroorloven!

Residenza Ca’ Riccio

Een bijzonder voordeel: kamers hebben historische charme, grote douches en wijnglazen

Lees de recensie

Als je door het doolhof van straten rond de Rialtobrug kunt navigeren en dit verborgen juweeltje kunt vinden, staat je een echte Venetiaanse traktatie te wachten. Elk van de zes kamers heeft hoge plafonds, historische charme (het gebouw dateert uit de jaren 1400) en comfortabele badkamers met grote douches. De kamers hebben ook een tafel, stoelen en – we zijn er dol op – wijnglazen, zodat je een fles kunt halen bij de plaatselijke winkel en op je gemak kunt nippen. Het is een geweldige manier om een ​​dag in Venetië af te sluiten!

Hotel Al Wagon

Een bijzonder voordeel: kamers met uitzicht op de gracht voor net iets meer

Lees de recensie

Het is misschien maar een één-ster accommodatie, maar met geweldige prijzen en een nog betere locatie in het hart van dit alles, zijn deze accommodaties de moeite waard om goedkoop te verblijven. Elk van de 21 kamers heeft een eenvoudige (maar privé) badkamer en het oude paleisgebouw draagt ​​bij aan de geschiedenis van Venetië. Voor een kleine upgrade is het zeker de moeite waard om een ​​kamer met uitzicht op de gracht te boeken – die uitzichten zijn meestal € 1.000, niet € 100.

Antica Locanda Montin

Speciaal voordeel: elke ochtend gratis ontbijt in het ouderwetse restaurant onderstaand

Lees de recensie

Naar uw kamer gaan is de helft van de pret in dit hotel met een kunstthema. Loop gewoon door het eeuwenoude restaurant en vind de houten trap naar de lobby. Het is een geweldig hotel, maar dat draagt ​​alleen maar bij aan de charme. De familie die dit hotel runt, houdt van kunst, dus verwacht het overal te zien. In de ochtend kunt u terug naar beneden gaan en genieten van het ontbijt in de eetkamer, wat – ja! – bij de prijs inbegrepen.