Londen: waar je goedkoop kunt eten in de buurt van de theaterwijk West End

Scoorde wat goedkope theaterkaartjes? Ik ben hier om je avond echt compleet te maken en je te laten weten wat de beste plekken zijn om serieus heerlijk eten te eten voordat je gaat zitten voor serieus entertainment.

Er zijn tal van menu’s voor Londense theaterliefhebbers en ze kunnen veel waar voor hun geld bieden. Aan de andere kant zijn theaters in West End een geweldige plek om een ​​hapje te eten in Londen. Beide opties zijn beter dan te duur ijs tussendoor te schenken. Ik raad aan dat geld te sparen voor ijs na het theater? Lepel in plaats van.

Vaste menu’s en pre-theater specials

Deze zijn duurder dan de reguliere eetgelegenheden die gewoonlijk worden aanbevolen door EuroCheapo, maar ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zorgen voor een geweldige Londense ervaring in combinatie met een theaterticket. Vergeet niet van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een tafel en laat je ober of serveerster weten wanneer je in het theater moet zijn: het zou een tragedie zijn om het dessert te haasten.

Brasserie Zedel
20 Sherwood Street

Brasserie Zedel is zeker een van de beste restaurants in Londen. Het is een grote, drukke bistro met een Art Deco-gevoel. Het is zelfs zo stijlvol dat het moeilijk is om hun prijzen te geloven. De vaste prijs is £ 8,95 voor twee gangen en £ 11,75 voor drie: best ongelooflijk als het vrij moeilijk is om een ​​fatsoenlijke steak te krijgen voor die prijs in Londen. De service is snel en soepel, dus het is een goede keuze, zelfs als de vaste prijs niet jouw ding is.

Boyd’s Brasserie.
Northumberland Avenue 8

Ga je klassiek Brits theater kijken? Dit restaurant is gevestigd in een 19e-eeuws hotelgebouw en biedt fantastische wendingen aan klassieke Britse gerechten. Prijzen zijn £ 16,90 voor twee gangen of drie voor £ 19,90. Hun openingsmenu met Britse tapas geeft je een idee van het eten dat hier wordt aangeboden: denk aan potgarnalen, Devon-krab en haggis.

Kettner
Romillystraat 29

Van buitenaf zou je kunnen denken dat Kettner’s niet voor sober dineren is. Of misschien ben je binnen – we raden gewoonlijk geen plaatsen aan die bekend staan ​​om champagnebars! Met hun pre- en post-theatermenu’s is het echter mogelijk om dit beroemde restaurant, dat in 1867 werd geopend, voor minder te bezoeken. Twee gangen kosten € 18,50 en drie gangen € 21,50. Ik zou in de verleiding komen om voor het theatermenu te gaan – het zal drukker zijn, maar je zult zeker de ouderwetse charme krijgen waar Kettner’s om bekend staat.

Goedkope maaltijden zijn altijd beschikbaar

Er zijn tal van goedkope eetgelegenheden in de buurt: bekijk de aanbevelingen onze gids voor Soho voor beginners. Maar wees gewaarschuwd, sommige van de meest populaire nemen geen reserveringen aan, dus er zijn soms lange rijen. Kom vroeg aan, zodat je tijd hebt om van je maaltijd te genieten voordat je naar het theater gaat.

Leon
Verschillende plaatsen

Leon’s is gespecialiseerd in vers fastfood en is te vinden op veel locaties in Londen: de vestigingen Strand of Carnaby Street zijn waarschijnlijk uw beste pre-theateropties. Ze werken overdag, maar bieden dagelijkse lunch vanaf 18:00 uur elke avond. Leon doet een medium burger (we zijn verliefd op hun halloumi burger) voor ongeveer 8 pond en een grote selectie bijgerechten. En laat ruimte voor hun woestijnen. Hun glutenvrije taarten behoren tot de beste in Londen.

Strijkijzer
Snapostraat 17

Dit is een niet te reserveren locatie. Maar eerlijk gezegd wil je hier waarschijnlijk vroeg zijn om nog kans te maken op een tafel. Dit is ook geen plaats voor groenten. Flat Iron doet één ding en doet het verbazingwekkend goed: steaks. Een steak en huissalade kost je £ 10, hoewel hun verleidelijke scala aan bijgerechten en indrukwekkende cocktailmenu de prijs waarschijnlijk een beetje zal opdrijven. En nog een bonus – popcorn terwijl je wacht. Heel modieus, heel lekker.

Yalla Yalla
1 Groen Hof

We hebben je al verteld over Hummus Bros– Er is een filiaal op Shaftsbury Avenue, maar voor meer kikkererwtenplezier, ga naar Yalla Yalla, een kleine keten die gespecialiseerd is in straatvoedsel uit het Midden-Oosten. Er zijn er drie in Londen, maar het dichtst bij de theateractie is de Green’s Court-vestiging. Alle klassiekers zijn hier, van tabouleh tot baba ghanoush, vanaf ongeveer £ 5 per bord.