Londens budgettips: hoe je goedkoop (of zelfs gratis!) naar de kapper kunt gaan.

Misschien heb je een kunnen vinden een geweldige hoteldeal in Londenmaar als je je eenmaal aanmeldt, kan Londen met een snelheid van knopen geld van je halen.

Hoewel er manieren en middelen zijn om te genieten goedkoop eten en rondleidingen, ik ben altijd verbaasd geweest over hoeveel je in de stad kunt krijgen voor een eenvoudig kapsel. Dus als je wenkbrauwen wat TLC nodig hebben, wees dan dapper en probeer deze voordelige opties.

Sassoon Academie

56 Brook Street
Londen, W1K 5NE
Website

Als je op zoek bent naar iets op het scherpst van de snede, kies dan voor model bij Sassoon Academy en krijg geweldige stijl voor een fractie van de normale prijs. Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 13.30 uur. in de chique Bond Street-salon, met knippen en föhnen vanaf slechts £ 12 en de helft korting op essentials voor £ 30. Hoewel uw incisie wordt uitgevoerd door een stagiaire, vindt deze altijd onder volledige supervisie plaats. Bovendien kun je, in tegenstelling tot horrorverhalen over modelkapsels, altijd de look kiezen die je wilt. Opluchting!

Kookplaat Academie

Unit 38, Jamestown Road 28
Londen, NW1 7BY
Website

De in Camdentown gevestigde Hob Academy is een gerespecteerde opleidingsschool die de hele week gratis knippen en kleuren biedt vanaf £ 15. Je moet bereid zijn om hen te laten beslissen welke snit bij je past, en vervolgens worden voorbereid door een gekwalificeerde stylist onder toezicht van Hobo’s creatieve team. Om je aan te melden, moet je je aanmelden als model en een deel van je haar opsturen zoals het nu is.

Harry

Drie locaties:
Parsons Groen (183 New Kings Road)
305 Brompton Road
233 Kings Road
Website

Het populaire etablissement biedt op maandag en dinsdag gratis knipbeurten voor junior medewerkers in het Kings Road-filiaal en op maandag bij Parsons Green. Als u op zoek bent naar kleur, kunt u bij Brompton Road een flinke korting krijgen (vanaf £ 25). Alle diensten worden geleverd door derdejaars stagiaires en uiteraard onder volledige begeleiding. Je moet ze ook vertellen wat je wilt om de hele ervaring minder spannend te maken!

TotalBarber

Leonardo st. 71
Londen, EC2A 4QS
Website

Een voor jongens, Total Barber Academy, een van de meest gevestigde opleidingsscholen voor kappers in de hoofdstad, biedt gratis knip- en scheerbeurten van maandag tot en met vrijdag van 10.30 uur. Ze zijn gevestigd in het trendy Shoreditch en beloven je het kapsel dat je wilt, maar staan ​​ook voor je klaar om suggesties te doen als je niet helemaal zeker weet voor welk kapsel je moet gaan.

Toni en Guy Academie

71-75 New Oxford Street
Londen, WC1A 1DGT
Website

Deze high-end salon heeft door de jaren heen veel betaalbare Londenaren gezien. Van maandag t/m vrijdag 9:30 of 13:45. laat je haar knippen onder toezicht van een kapper in opleiding en betaal slechts £ 5 voor een knipbeurt of £ 20 voor een kleur, een absoluut koopje als je bedenkt dat een gewone kleuring begint bij ongeveer £ 90, met een korting van £ 50.

Voor goedkopere kapsels in Londen, bekijk de vorige post van onze blog.