Londense bioscoop: hoe koop je goedkope tickets

Het Oscar-seizoen staat voor de deur, en het sombere weer maakt het de perfecte tijd om gezellig bij te praten en bij te praten over de nieuwste releases. Maar in het tijdperk van downloads is naar de bioscoop gaan in Londen een exclusieve ervaring geworden, met ticketprijzen die dichter bij theatertickets liggen dan koopavonden. Maar goedkope mensen hoeven niet te wanhopen, want er zijn nog steeds manieren om van de bioscoopervaring te genieten zonder de bank te verslaan. Hier is hoe:

Monday Madness en Student Tuesdays in de Barbican centrum
De Barbican runt ‘Monday Madness’ promotie waarbij tickets voor nieuwe edities slechts £ 6 zijn op maandag en op dinsdag kunnen studenten krijg toegang voor een vijfje (op vertoon van een geldige studentenkaart). The Barbican is een goede keuze voor alle smaken, met alles van populaire mainstream releases tot kleinere arthouse-producties, evenals reguliere £ 6 ouder- en babyvertoningen voor ouders van kinderen van 12 maanden en jonger.

Barbican Centrum
Silk Street in Londen
Kassa: 020 7638 8891

Super Tuesday bij Vue en Herd Tuesday bij ODEON

Op dinsdag zijn er goedkope stoelen beschikbaar in de Vue- en ODEON-bioscopen in de stad. Voor Vue, vul gewoon het online formulier in ontvang elke dinsdag een speciale lidmaatschapscode en krijg tot 1/3 korting op alle ticketprijzen voor volwassenen, zo simpel is het. Op zijn beurt geselecteerd ODEON-bioscopen bieden speciale tarieven op dinsdag (alleen voor 2D-films), maar de prijs en het kortingsniveau zijn afhankelijk van de bioscoop en de film. Je krijgt de beste prijs als je de online boekingskosten omzeilt en direct koopt aan de kassa of kaartautomaat in de bioscoop.

Vue-website / ODEON-website

Toegang tot Rich Mix Six op maandag kost £ 6
Rich Mix is ​​​​een eclectisch kunstcentrum en liefdadigheidsinstelling in Shoreditch dat naast andere creatieve activiteiten livemuziek, dans, comedy en film tentoonstelt. Het bioscoopaanbod is geweldig, van reguliere shows tot meer niche-indie en wereldcinema, en het beste is dat elke maandag bioscoopkaartjes zijn slechts £ 6 naar elke film wanneer online besteld. Er is een beetje ook gezinsvriendelijkmet ouder- en babyvertoningen vanaf £ 6 elke maandag en speciale weekendsessies voor kinderen vanaf £ 1,75 per persoon.

Rijke Mix Zes
35 – 47 Bethnal Green Road
Kassa: 020 7613 7498

Oranje woensdag twee voor één kaartjes
Een oude favoriet: als je Londen bezoekt en op woensdagavond wachtrijen in de bioscoop ziet staan, komt dat omdat de telefoniste, Oranje Oranje Woensdag een soort instituut geworden. Elke woensdag komen klanten in aanmerking voor twee-voor-één bioscoopkaartjes bij deelnemende theaters. Je hoeft alleen maar sms FILM naar 241 vanaf een Orange- of EE-simkaart genereer een speciale code die kan worden gebruikt om een ​​kaartje met korting aan de kassa in te wisselen. U kunt ook de EE FIlm- of Orange Wednesdays-app voor uw smartphone downloaden van iTunes of Google Play. De deal voegt twee toe voor de prijs van één pizza en deegballen Pizza Express, zodat goedkope mensen hun buikje kunnen vullen EN elke week hun buikje vol krijgen van entertainment voor de halve prijs. Verrukkelijk!