Lunchdeals in Parijs: betaalbare menu’s

Nu het drukke zomerseizoen voorbij is, begint de stad weer in het dagelijkse ritme te komen. Dit betekent dat u tijdens de lunch Parijzenaars verspreid op de prachtige terrassen aantreft voor een déjeuner à prix fixe. Deze gerechten, vaak dagschotels of traditionele Franse gerechten, zijn prix fixe en snel geserveerd tijdens de lunch.

Afhankelijk van waar je bent Parijs en hoe mooi het restaurant ook is, je vindt er een vast lunchmenu van ongeveer 14 euro tot 40 euro. Je kunt ook een scala aan kwaliteit tegenkomen – je kunt een geweldige maaltijd vinden voor minder dan € 20, en een saaie voor veel meer.

Hier zijn enkele beproefde prix fixe-opties die gegarandeerd heerlijk en betaalbaar zijn.

Robert en Louise: €14 voor 2 gangen

64, Rue Vieille du Temple, 75003
Wijk 3
Website
Ondergronds: Saint Paul of Hotel de Ville

Gelegen aan de pittoreske Rue Vieille du Temple, trendy plagen, Robert en Louise is waarschijnlijk een van de beste lunchaanbiedingen die er zijn. Kies uit een verscheidenheid aan voorgerechten zoals escargot of worst en twee hoofdgerechten zoals runderribbetjes of gekonfijte eend voor een ongelooflijk redelijke € 14. Maak dan een wandeling rond de Marais om te verteren!

Café Constant: €17 voor een waardevolle uitgave

139 rue Saint-Dominique 75007
7e arrondissement
Website
Ondergronds: École Militaire

Oké, dus Café Constant is wat duurder dan de andere opties, maar het is het waard. Besteed een paar euro extra voor een werkelijk prachtig en klassiek Frans gerecht. U kunt kiezen voor een hoofdgerecht met een voorgerecht of een dessert. Met romantische inrichting, op een prachtige locatie naast de deur Eiffeltoren en decadent eten, dit is de ultieme prix fixe-ervaring.