Norwegian Air-vluchten naar Londen beginnen deze zomer bij € 240

Hoewel de winter in de VS nog maar net is begonnen, is het nooit te vroeg om zomerreizen naar Europa te plannen. Natuurlijk kan het vinden van de juiste prijs in de piekmaanden juli en augustus een enorme uitdaging zijn. Het prijskaartje van € 99 is grotendeels verleden tijd, maar Norwegian Air heeft onlangs een nieuwe samenwerking aangekondigd met London Gatwick Airport die de industrie zou kunnen veranderen.

Norwegian plant drie nieuwe routes tussen Gatwick en New York, Los Angeles en Fort Lauderdale, aangedreven door de veel gehypte Boeing 787 Dreamliner, die bekend staat om zijn brandstofzuinigheid waardoor de luchtvaartmaatschappij de tarieven kan verlagen. Introductieprijzen starten vanaf £ 149 (€ 240) heen en terug voor drie wekelijkse vluchten tussen Londen en New York – £ 199 (€ ​​325) voor twee vluchten per week vanuit LA en £ 179 (€ 290) voor twee vluchten per week vanuit Fort Lauderdale. Voor een vlucht naar Europa vanuit de Verenigde Staten in juli zijn dit fantastische prijzen die de Cheapos zeker binnen de kortste keren zullen scoren.

Er zijn verschillende vangsten, waaronder een £ 30 (€ 50) servicekosten als u “luxe” wilt, zoals gereserveerde zitplaatsen, catering en bagageopslag, maar alle tickets zijn inclusief gratis entertainment tijdens de vlucht. Wie heeft er eten of handbagage nodig als je onbeperkt toegang hebt tot televisie, toch?

Maar zelfs met deze toeslag is de totale prijs van € 290 nog steeds bijna ongehoord voor een reis naar Londen in het hoogtepunt van de feestdagen vanuit New York. Als Norwegian de prijzen laag kan houden en de Dreamliner een wankele start overwint om een ​​betrouwbare luchtvaartmaatschappij te worden, zullen goedkope vluchten naar Londen niet langer een droom van het verleden zijn.

Ga voor meer informatie naar de website van Norwegian. Bekijk ook zeker onze sectie goedkope vluchten voor vluchtdeals naar Londen.