Parijs: AntiCafé biedt koffie en wifi voor € 4

Soms kan reizen in Europa aanvoelen als een constante strijd om goede wifi te vinden. Mogelijk moet u uw vluchtgegevens controleren of het volgende deel van uw reis plannen. Misschien moet je foto’s uploaden of gewoon een e-mail sturen. een brief aan je familie om hen te laten weten dat het goed met je gaat. Misschien moet je zelfs op vakantie een paar uur werken.

Hoe dan ook, soms zal een overvolle Starbucks midden in een toeristische razernij het gewoon niet redden – je hebt een snelle, betrouwbare internetservice nodig op een plek waar je je een tijdje op je gemak kunt voelen.

Nou, Cheapos, ik heb misschien een geweldige wifi-plek gevonden in Parijs. Wat als ik je zou vertellen dat er een coffeeshop is waar je niet alleen mag blijven, maar waar je wordt aangemoedigd om zo lang te blijven als je wilt, starend naar een computer terwijl je geniet van een snelle internetverbinding? Wat als er ook een koffiebar was waar je zo vaak als je wilde een drankje kon krijgen zonder een fortuin uit te geven? Wat als ik je zou vertellen dat er zelfs een snackbar is waar je een bord chips, crackers, koekjes, zelfs verse groenten en hummus kunt pakken?

Binnenkomen AntiCafé. Dit is een uniek conceptcafé dat onlangs twee locaties in Parijs heeft geopend: Beaubourg en Les Halles.
Dit is de deal: wanneer je binnenkomt, krijg je een kaart om je tijd te registreren. Het eerste uur is 4 euro, elk volgend uur is 3 euro. De hele dag – €14. Dus in plaats van te betalen voor het verbruik van goederen (hoe vaak heb je het goedkoopste menu besteld in een coffeeshop zodat je nog steeds gebruik kunt maken van wifi?), betaal je voor je tijd. Maar dat is niet alles wat je krijgt…

Je hebt ook toegang tot de koffiebar, waar een vriendelijke tweetalige barista graag elk koffiedrankje klaarmaakt. Er is een theebar met ongeveer 10 verschillende soorten thee om uit te kiezen (ik heb eigenlijk een London Fog gemaakt met Earl Grey-thee, gestoomde melk, vanille en kaneel … jammie!). Er is een snackbar met diverse snacks zoals crackers, noten, zoetigheden en zelfs enkele ontbijtproducten zoals brood, boter, nutella, granola en fruit. En tot slot, misschien wel mijn favoriete onderdeel, is er zelfs een koelkast gevuld met heerlijke versgeperste sappen, groenten en gezonde snacks zoals hummus, tarama en tzatziki.

Dus is AntiCafé de droom van een reiziger die uitkomt? Misschien zijn. Ik heb de voor- en nadelen afgewogen, zodat u kunt beslissen of deze gedeelde ruimte geschikt voor u is.

VOORDELEN

• Betrouwbare wifi
• Veel werkruimte
• Onbeperkt eten en drinken
• Veel verkooppunten
• Handige locaties
• Een grote boekenplank staat vol met boeken die kunnen worden geleend
• Je kunt eten van buiten meenemen

CONS

• Onbeperkt koffie is niet gourmet
• Muziek en gesprekken kunnen afleidend zijn
• Het kan ’s middags moeilijk zijn om een ​​zitplaats te vinden
• Eten is beperkt tot snacks

Hoe u het meeste uit uw bezoek haalt

Dus AntiCafé is misschien niet perfect, maar het heeft zeker veel te bieden. Hier is mijn goedkope tip: ga vroeg in de ochtend naar AntiCafé om de drukte te vermijden. Zo maak je in de snackbar een heerlijk ontbijt van toast, cornflakes, fruit, koffie en sap. Dat is waarschijnlijk meer dan je in je hotel krijgt voor een belachelijke prijs.

Nu je vol en tevreden bent met je “all-you-can-eat-ontbijt”, kun je wifi gebruiken en doen wat je moet doen, zonder schuldgevoel. Wil je een kaart of vliegtickets printen? Ze hebben zelfs een printer/scanner. Je kunt zelfs overdag je telefoon, iPod en laptop opladen. Blijf gerust koffie, thee en sap drinken, want het kan. Laten we zeggen dat het een uur duurt. Gefeliciteerd, je hebt € 4 uitgegeven aan onbeperkt ontbijt, koffie en wifi in het centrum van Parijs.

Dat is een deal!

AntiCafé

Website
Facebook pagina
Twitter: @LantiCafe

Plaatsen
Beaubourg, 3e arrondissement: 79 rue de Quincampoix, 75003 Parijs
Louvre, 1e arrondissement: 10 rue de Richelieu, 75001 Parijs