Zomer in Parijs: 9 manieren om het te vieren die de bank niet kapot maken

Op zoek naar leuke en betaalbare dingen om te doen in Parijs deze zomer? Kijk niet vooruit. Zorg ervoor dat u uw SPF meeneemt, want zonnebrandcrème kan hier duur worden …

1. Maak een wandeling in Les Berges de Seine

De gerenoveerde oevers langs de Seine behoorden tot de beste de burgemeester presenteerde vorig jaar geschenken aan de stad. Dit jaar gaan ze versnellen. Games, restaurants en tweede plaats Rosa Bonheur“it” plaats in Butes Chaumont, dat nu een adres aan de rivier heeft.

Berges is de plek om te zien en gezien te worden op wazige zomeravonden, dus probeer je favoriete gedeelte uit en bereid je voor op een zomer vol geweldige mensen. Bekijken Officiële website plaatsen.

2. Je moet de museumexposities zien

Op dagen dat het weer niet meewerkt, organiseren enkele van de beroemdste galerijen van Parijs nog steeds veel geweldige shows. Een paar aanbevelingen:

Bekijken Tentoonstelling “Parijs 1900” in het Petit Palais tot 17 augustus

Stop bij het Louvre en zie Abu Dhabi-collectie die in première gaat op de nieuwste locatie van het museum, die naar verwachting in 2015 opengaat. Het zal tot 28 juli te zien zijn voordat het wordt ingepakt voor zijn nieuwe thuis.

De Het Musée Maillol is het Trésor van Napels tot 20 juli om getuige te zijn van de historische glitter en glamour uit Italië.

Zie ook onze een volledige lijst van toegangsprijzen en kortingen voor musea in Parijs.

3. Feest van de muziek

21 juni

Een feest de hele nacht door in Parijs met overal muziek? OKÉ! Stedelijke muziek is dit jaar een speciale gast, dus het is een raadsel welke artiesten we zullen zien. Maar de hele nacht staat in het teken van muziek waar het publiek van kan genieten – en dat is precies wat je krijgt.

Dwaal gewoon door de straten en volg de geluiden, blijf alleen niet te laat buiten, want het kan ’s ochtends rommelig worden. Leer meer over Feest officiële website.

4. Vier Bastille-dag

14 juli

We zouden het niet willen hebben over de zomer in Parijs zonder Bastille Day te noemen. Van vreugdevuurfeesten (bals de pompiers) tot een militaire parade op de Champs-Élysées, er is voor elk wat wils. En als je niet van drukte houdt, ga dan zeker naar het pièce de résistance, het vuurwerk achter de Eiffeltoren. Het is een Parijse zomerse basic. Hier is het volledige lijst van Bastille Day-evenementen.

5. Ga naar het strand van Plages in Parijs

20 juli – 20 augustus

Het is een zomerse hotspot in Parijs, of het nu langs de Seine is of langs het kanaal in het 19e arrondissement. De kusten worden omgetoverd tot strandresorts waar gezinnen kunnen genieten van de zon, hun voeten in het zand kunnen graven en genieten dansen en andere evenementen gesponsord door het stadhuis – gratis.

6. Bioscoop en openlucht

Vanaf 23 juli

Naast de oude slachthuizen van La Villette in de 19e eeuw, heeft het gazon primo zitplaatsen voor Parijs. het grootste openlucht (en gratis) bioscoopscherm. Als de zon ondergaat, beginnen de schilderijen te rollen. Pak een picknick in en gooi je beste deken erop. Het thema van dit jaar is ‘Adolescentie’, wat betekent dat films als Moonlight Kingdom en Scream 4 het publiek zeker zullen boeien. Bekijk het schema op de festivalwebsite.

7. Cinema au Clair de Lune

31 juli – 11 augustus

Als je de selectie films in La Villette niet leuk vindt, probeer dan de kleinere maar even Parijse (en gratis) Cinéma au Clair de Lune. Een reeks films wordt geprojecteerd in enkele van de beroemdste parken, pleinen en openbare ruimtes van Parijs. De locatie verandert elke nacht, dus zorg ervoor dat u de lijsten controleert wanneer ze worden gepost Forum des Images op haar website.

8. Berijd Ratatouille in Disneyland Parijs

Opening in 2014 in de zomer
Website

Heb je een goede deal gevonden voor Disneyland-tickets? Ga naar het park en zoek naar de nieuwe attractie Ratatouille die deze zomer is geopend. Een langverwachte toevoeging aan de Walk Disney Studio-sectie van het park is een 3D-evenement met ieders favoriete Pixar-rat. De attractie heeft een Disney-versie van de Haussmann-architectuur die de schilderachtige straten van Parijs nabootst, minus de bistro. Er is dus echt geen reden om het park te verlaten, toch?

9. Picknick in het park

Parijs in de zomer betekent ook picknicken. Geassorteerd vlees van een lokale slager. Wijn en kaas. Bier en patat. Orangina en, nou ja, alle combinaties met Orangina. Alle zijn eerlijk spel. Over spelletjes gesproken, vergeet niet wat petanqueballen of een Molkky-set mee te nemen om jou en je mede-picknickers bezig te houden terwijl je ontspant en precies doet wat je zou moeten doen in Parijs.

Heb je ideeën nodig over waar je van de zon kunt genieten? Hier is 8 geweldige plekken om te picknicken in Parijs.