Flits: Wauw! Air geeft meer vluchten van € 99 vrij van Boston en DC naar Parijs en Amsterdam

Opmerking van de uitgever: Wow Air stopte haar activiteiten in 2019. Maart.

Wauw! De zelfverklaarde “ultra-low-cost transatlantische luchtvaartmaatschappij” heeft vandaag nieuwe stoelen van € 99 aangekondigd die in oktober starten vanaf twee Amerikaanse vertrekpunten, Boston en Washington DC, naar Parijs en Amsterdam (allemaal vertrekkend vanuit Reykjavik, IJsland).

Hoewel de luchtvaartmaatschappij zei dat sinds oktober er zijn stoelen beschikbaar voor € 99, in onze testzoekopdrachten van vandaag konden we geen van deze goedkope stoelen voor die maand vinden.

We hebben echter een beschikbaarheid van € 99 van en naar Europa gevonden December, januari en februari reis. Maar het retourticket was vaak minstens het dubbele.

Met één test van Boston naar Parijs in november en december was november al mager, maar we hebben in december een stoel van € 99 weten te verdienen. Twee weken later terug voor € 189, het standaardtarief was € 288 (zonder bagage of toegewezen stoelen).

Zo ook een proces van Baltimore/Washington (BWI) naar Parijs in januari. gaf € 99 vertrek (10 januari) maar het goedkoopste rendement dat we konden vinden was € 288 twee weken later. (De maand werd gevuld met € 288 retourvluchten vanuit Parijs.) Totale kosten voor de vlucht: € 387 (exclusief bagage of toegewezen stoelen).

Toeslag kennisgeving: Maar houd er rekening mee dat het controleren van uw bagage u terugbrengt Retourvlucht € 67en het reserveren van een zitplaats kost minimaal € 7 retour.

Waar het op neerkomt:

Zoals we eerder schreven, met een beetje flexibiliteit, lichte verpakking en goede timing, kun je een koopje vinden op een reis van de VS naar Europa “Wauw!”! Zelfs als het inchecken van bagage € 134 aan het totale tarief toevoegt, kan de uiteindelijke vergoeding nog steeds veel lager zijn dan wat u zou betalen bij uw oude luchtvaartmaatschappij.

Check je data Wauw! Website. En voor de koopjes, als je een goede deal vindt, pak die stoelen dan voordat ze weg zijn… en vertel het ons dan in de comments!

Details:

• € 99 enkele reis naar Parijs en Amsterdam vanaf Baltimore/Washington Thurgood Marshall International Airport (BWI) en Boston Logan Airport (BOS).

• Alle vluchten sluiten aan via Reykjavik voordat ze verder gaan naar Parijs en Amsterdam.

• Frequentie van BWI: twee vluchten per week naar Amsterdam, vijf vluchten per week naar Parijs.

• Frequentie van vluchten vanuit Boston: drie keer per week naar Amsterdam, zes vluchten per week naar Parijs.