2 tickets naar Milaan, Italië voor € 899

Let op Goedkoop! Hier is een deal die je niet wilt missen als je de komende zes maanden een reis naar Italië plant, vooral als je graag met een vriend of familielid reist. Emirates Airlines biedt momenteel economy-retourtarieven van New York (JFK) naar Milaan voor € 899. Voordat je schreeuwt: “Hé, dat is geen goede deal”, merk op dat deze prijs voor twee (ja, twee!) Reizigers is.

Reken maar uit en het is slechts € 450 per persoon inclusief alle belastingen en toeslagen. Sterker nog, je bent niet beperkt tot een korte bestelperiode, maar tot een periode van zes maanden. U kunt vanaf 2016 reizen. 16 september tot 2017 3 april Tijdens de winter en de lente hebben we vluchten gevonden die op maandag, dinsdag of woensdag vertrekken (en op dezelfde weekdagen terugkeren) voor deze speciale prijs. Wil je in het weekend reizen, dan is de prijs maar iets hoger. Bestel voor maandag 22 augustus om deze deal te krijgen.

En hoewel de prijs hoog is in onze budgetstraat, liggen de voordelen van vliegen met Emirates meestal ver boven ons budget. Goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Wow of Norwegian hebben een lage prijs, maar al het andere kost (stoelreservering, bagage, eten, enz.). Maar Emirates Economy biedt een geheel nieuw ervaringsniveau. U kunt tijdens uw reis genieten van een viergangenmenu, meer dan 2500 zenders bekijken op het entertainmentsysteem aan boord en zelfs verbinding maken met gratis wifi. En als u zich zorgen maakt over hoge bagagekosten, leun dan achterover, ontspan en geniet van uw vlucht, want Emirates Economy stelt u in staat twee stuks ingecheckte bagage mee te nemen. Dit alles voor slechts € 450 per persoon? Schrijf ons in!

Als u eenmaal in Milaan bent aangekomen, zult u geen probleem hebben om betaalbare accommodatie te vinden. EuroCheapo heeft hotels in Milaan voor € 60 per nacht voor een tweepersoonskamer. Ook hoef je niet bij Milaan te blijven. Stap in de trein en je bent in drie uur in Venetië, in twee uur in Florence en in 2,5 uur in Genua. Je kunt zelfs overnachten in Bologna, een prachtige studentenstad met een reputatie voor een geweldige keuken – maar natuurlijk vind je ongelooflijk eten waar je ook gaat in Italië!

Klik hier om data te zoeken en je ticket te boeken.