Airfare Alert: Norwegian lanceert directe vluchten naar Parijs voor € 175

Heb je geduldig gewacht om een ​​vlucht naar Parijs te boeken voor je herfstreis? Nou, goed nieuws Goedkoop! Misschien heb je de jackpot gewonnen omdat Norwegian zojuist een nieuwe route naar de lichtstad heeft aangekondigd. Sinds 2016 Juli. ze beginnen met directe vluchten op hun Boeing 787 Dreamliner tussen New York (JFK), Los Angeles (LAX) en Miami-Fort Lauderdale (FLL). De CEO van Norwegian besprak deze strategie in een interview met USA Today.

Met het LowFare-ticket kunt u momenteel in september en oktober een enkele reis in Noorwegen voor een ongelooflijke prijs boeken. Vanuit New York en Los Angeles zijn de tarieven slechts € 175 naar Parijs en € 220 voor een retourvlucht naar de VS. Tarieven vanuit Miami beginnen bij iets meer dan € 299.

In het verleden heeft Norwegian geweldige deals aangeboden, zoals € 240 vluchten naar Londen, en WOW Air heeft de ante verhoogd met € 99 enkele vluchten naar Europa. De huidige prijs van € 175 naar Parijs is inclusief alle belastingen, maar het kan zijn dat je nog steeds een paar extra kosten moet betalen, afhankelijk van hoe je wilt reizen. We hebben het uitgebreid gehad over de toeslagen die kunnen oplopen bij goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals WOW Air. Verwacht alles te betalen, van stoelreserveringen, ingecheckte bagage en maaltijden.