Gids voor winkelen en eten in Parijs

Wat betreft de oude strijd tussen eten en niet eten, Parijs is geen uitzondering. De restaurants zijn van topklasse en bijpassende prijzen. Je kookt (als je het geluk hebt om toegang te hebben tot een keuken) of zelfs buiten picknicken bespaart u vele euro’s.

Toeristen kunnen het echter moeilijk vinden om door de vele winkelketens in Parijs te navigeren. Hier zijn de namen die je moet weten als je klaar bent om naar de supermarkt te gaan.

Franprix

De keten met de meeste winkelcentra in Parijs, Franprix heeft in bijna elke wijk minstens één winkel. De winkels voeren het merk Leader Price, een van de goedkoopste winkelmerken. Franprix biedt gemakkelijke producten, diepvriesproducten en algemene boodschappen. Veel plaatsen zijn zelfs op zondag en tot 22.00 uur open. avond! Dit is de meest populaire keuze van supermarkten.

Carrefour

Walmart van Frankrijk, Carrefour biedt een enorm scala aan merk- en algemene merchandise. De kleinere Carrefour-markten in Parijs en de grotere Carrefour-supermarkten buiten de stad zullen de meest fervente fijnproevers zeker aanspreken.

Picard

Hoewel niet de goedkoopste plaats om te winkelen, Picard biedt een grote selectie van uitsluitend diepvriesproducten (dit is een goede markt als je een vriezer hebt). Je kunt bijna alles diepgevroren krijgen voor een redelijke prijs gezien de uitstekende kwaliteit. We raden aan om de cupcakes te proberen…

Monoprix

Als iemand vraagt ​​waar je iets kan kopen, Monoprix is meestal een goed antwoord. In vergelijking met Target in de VS is Monoprix ook een geweldige supermarkt met betaalbare merkproducten van Monoprix. Elke wijk heeft naast kleinere winkels minstens één grote Monoprix-winkel “Monop van de Dag”voor een snelle boterham of een blik bonen.

Jouw ervaring in de supermarkt

Heb je een favoriete supermarkt of supermarkt in Parijs? Vertel ons erover!