IJsland Budget Reisgids | EuroCheapo.com

IJsland is nog nooit zo populair geweest als toeristische bestemming. Naar verwachting zal in 2016 meer dan 1,5 miljoen toeristen zullen een bezoek brengen, en een recent bezoek aan Keflavik Airport onthulde hoe de toeristische sector booming is. Hoewel het misschien populair is, is het betaalbaar? Het kan zijn als je wat tijd doorbrengt met onze IJsland budget reisgids!

Met een prachtig landschap, van majestueuze watervallen en het noorderlicht tot levendige stedelijke cultuur en muziek van wereldklasse in Reykjavík, is het de moeite waard om een ​​budget te besteden aan een bezoek aan IJsland. Een bezoek aan dit fascinerende land kan je budget snel opblazen als je niet oppast. Er zijn eenvoudige manieren om te besparen op elk onderdeel van je reis, van het boeken van de juiste tour tot goedkope accommodatie.

Als je wilt kiezen voor een helikoptervlucht die op een gletsjer landt terwijl je champagne drinkt, doe dat dan zeker! Maar je zult niet veel koopjes vinden voor deze rit. Je kunt ook een rugzak meenemen en je geluk beproeven tijdens een liftende tour door IJsland.

IJsland is een land dat voor alle reizigers iets te bieden heeft. Wat voor soort reis naar IJsland je ook plant, we hebben enkele tips om op elk aspect van je reis te besparen.

EuroCheap’s gids voor goedkoop reizen naar IJsland

Onze gids voor sparen in IJsland bestaat uit de volgende zeven artikelen:

Vliegtickets: Vind goedkope vluchten vanuit de VS

Wanneer naar IJsland gaan?

Toeristenklasse hotels in Reykjavik

Auto huren in IJsland

Busreizen vanuit Reykjavík

Budgettips voor een bezoek aan Reykjavik

Bespaar op restaurants, bars en uitgaansgelegenheden in Reykjavik

Jouw tips!

Iedereen heeft zijn eigen geheimen bij een bezoek aan Reykjavík. Laat ons weten wat je favoriete manieren zijn om te besparen op je reis naar IJsland.