Londense bars: 10 van de beste happy hour-deals in Londen

We hebben je onze aanbevelingen gegeven voor 10 geweldige pubs in Londen, en nu delen we onze favoriete bars en clubs met fantastische happy hours in Londen – of je favoriete drankje nu bier, wijn, sterke drank of cocktails is.

Het is misschien niet verwonderlijk, maar het is ook een geweldige plek om je haren los te laten en plezier te hebben. Met prijzen die veel goedkoper zijn dan de gemiddelde bar in Londen, zijn deze plaatsen zeker het vieren waard.

Is het al geluk?

1. Simons

Verschillende locaties in Londen

Geen happy hour, maar happy FIVE hours is de norm bij deze barketen. Je kunt ze vinden op locaties in Londen, waaronder Soho, Kings Cross, Fitzrovia en Camden. Alle bars hebben een eclectische inrichting, een combinatie van kitscherig speelgoed, neonreclames en lichte tinten in oma-stijl. Deze stijl zie je ook terug in de drankjes, ze serveren zelfs cocktails in theepotten (voor £15 tijdens happy hour).

Happy hour-tijden variëren van plaats tot plaats – kijk op hun website voor details – maar deals zijn inclusief een sterke drank en mixer of een glas wijn voor £ 2,50 (ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een gewoon drinkgerei!).

2. Alleen zijn

Verschillende locaties in Londen

Een andere pubketen die trots is op happy hour, Be At One heeft locaties in het centrum van Londen, waaronder Camden en Covent Garden. Nogmaals, hun happy hours variëren van locatie tot locatie, maar duren meestal een paar uur per nacht, inclusief het weekend.

Je vindt twee-voor-één op hun uitgebreide cocktailmenu, met alle klassiekers en wat meer ongewone nummers zoals de Zweedse Death Nettle. De bars hebben een levendige feeststemming en sommige, waaronder de Russell Street-vestiging in Covent Garden, hebben een late vergunning.

3. Londense cocktailclub

Verschillende locaties in Londen

Dit is een andere cocktailketen die zichzelf omschrijft als een ‘feestbar voor serieuze drinkers’. Er zijn vestigingen in Goodge Street, Shaftesbury Avenue, Oxford Circus, Islington en Bethnal Green.

LCC serveert echt fantasierijke cocktails, die net zo inventief worden geserveerd: chique spek- en ei-martini’s geserveerd met echt spek ernaast? Het zal nog beter zijn als je het als onderdeel koopt 2 voor 12 pond happy hour-deal. De tijden variëren van locatie tot locatie, dus kijk op hun website voor meer informatie.

4. Cafe Kick & Bar Kick

Laat de cocktails een tijdje staan ​​(hoewel ze ook worden geserveerd) en duik in een van deze twee bars met voetbalthema. Het doet denken aan Europese pubs in plaats van Britse pubs, met flessen Europees bier, wijn en de kans om je eigen potje voetbal te spelen (’tafelvoetbal’ genaamd aan de overkant van de vijver).

Hun happy hour is dagelijks van 16.00 tot 19.00 uur wanneer je een fles kunt kopen? binnenlands bier voor £ 2. Je kunt ook Bar Kick nemen a een fles huiswijn voor slechts £12.

5. Barrio

Vier locaties in Londen: Angel, Soho, Shoreditch en Brixton

Ook met een wereldwijd thema zijn Barrio-bars, die te vinden zijn in Angele, Soho, Shoreditch en Brixton, met een kleurrijke en kitscherige Zuid-Amerikaanse stijl.

Hun Amigo Hours zijn hét moment om je drankkaart echt te leren kennen. Zondag en maandag de hele dag en tot 20.00 uur. (21.00 uur Brixton) van dinsdag tot zaterdag bieden ze? £5,50 geselecteerde cocktailsen je kunt een selectie bieren ophalen £ 3,50 per fles.

6. Slanke Jims

112 Upper Street, Islington
Pijp: Angel

Oké, misschien was dat niet de reden waarom je Europa wilde bezoeken, maar Slim Jims wil je een voorproefje geven van de Verenigde Staten in het hart van Londen. Ze zijn dol op whisky, sterke drank en rock and roll.

Er is regelmatig livemuziek, maar een van de hoogtepunten is toch wel hun happy hour, dat loopt van 16.00 uur tot 20.00 uur. van dinsdag tot vrijdag en tot 22 uur. op zondag en maandag. Overeenkomst? Cocktails 2 voor 1!

7. Joe’s zuidelijke keuken

34 King St, Covent Garden
Metro: Leicester Square of Covent Garden station

Een andere Britse kijk op de Verenigde Staten, Joe’s serveert grote porties gebakken kip, pulled pork, mac n’ cheese en dergelijke. Ze hebben ook een royaal happy hour in hun bar, die op zondag de hele dag open is en van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 18:30 uur. cocktails slechts £4.

Het is ook de moeite waard om te kijken of hun Cocktail Baby-ruimte beneden open is. Het is niet alleen een geweldige mix van disco, soul en house muziek, maar ook £ 5 voor cocktails van donderdag tot zaterdag.

8. Dronken aap

222 Shoreditch High St, Shoreditch
Metro: Liverpool Street

Ga naar The Drunken Monkey (net op de weg van Bar Kick) voor dim sum en cocktails. Het is een coole ruimte, uitgedost in dieprood met kitscherige accenten, en een DJ die funk, house en soul speelt, met nog coolere happy hour-specials.

U kunt kopen van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur. en van 12.00 tot 19.00 uur. en zondag de hele dag. vier biertjes voor £10. Er is ook een scala aan cocktails verkrijgbaar voor £ 5, van klassiekers zoals de Shanghai Sling en Mojito tot hun eigen uitvindingen zoals de Monkey’s Strawberry Lemonade, een verfrissende maar sterke wodka, crème de fraise, een mengsel van aardbeien- en citrussappen.

9. Roxy

3-5 Rathbone Pl, Fitzrovia
Metro: Tottenham Court Road Station

Deze bar en club in de kelder ligt vlak bij Tottenham Court Road en is een populaire avondplek, elke avond tot laat geopend, behalve op zondag, en met een verscheidenheid aan muziek, van indie tot mainstream pop.

Er is genoeg actie die je in gedachten wilt houden, met het plezier dat elke weekdag van 17.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 18.30 tot 22.30 uur plaatsvindt. Een breed scala aan drankjes is inbegrepen, waaronder kruiken cocktails en flessen huiswijn. Bovendien brengt maandag tot en met woensdag a 2 voor 1 op cocktails.

10. Het erf van de oude school

111 Long Lane, London Bridge
Pijp: District

Deze schattige gescheurde band rond de randen is geïnspireerd op je schooltijd – ze hebben zelfs kluisjes! Maar het is waarschijnlijk veel leuker dan het ooit was in je schooltijd, met videospelletjes, een karaokehokje en tonnen cocktails.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, happy hour loopt van 17.30 uur tot 20.00 uur. Genieten van twee biertjes voor £ 5 of cocktails £4,50 elk op een passende soundtrack van retrohits.