New York: 3 manieren om goedkope Hamilton Broadway-tickets te kopen

Haast je. Staande kamer. Loterij. TDF-lidmaatschap. Kortingscodes. Er zijn zoveel manieren om geld te besparen op Broadway-tickets in New York dat het zeldzaam is om voor een van hen de volledige prijs te betalen.

Tenzij die show Hamilton is.

De hiphopmusical, die het onwaarschijnlijke verhaal van vader Alexander Hamilton vertelt, opende afgelopen juli in Broadway’s Richard Rodgers Theatre voor een uitverkocht publiek.

Er zijn goedkope opties

Het is een lange weg, maar gooi het niet weg! Als je een baanbrekende musical wilt zien – en het zelfs heel goedkoop wilt doen – overweeg dan alleen loten en staanplaatsen.

1. Ham4Ham Persoonlijke Loterij (het grootste deel van het jaar).

Als het je lukt om deze Hamilton-krachtpatser te winnen, geniet je van de beste deal op Broadway, de kans om een ​​of twee stoelen op de eerste rij te kopen voor € 10. Het is een soort van poëtische kost, want de held van je show is ook het gezicht van je biljet van € 10. Vandaar de pakkende naam Ham4Ham.

Om deel te nemen aan de loterij, vult u het formulier in in het Richard Rodgers Theatre op 226 West 46th Street, te beginnen twee en een half uur voor de voorstelling die u wilt bijwonen. Inzendingen worden 30 minuten geaccepteerd, sluiten 2 uur voor de show wanneer de winnaars worden getrokken en tickets onmiddellijk worden gekocht. Meestal zijn er 21 stoelen op de eerste rij.

De persoonlijke loterij heeft honderden inzendingen, dus je winkansen zijn niet zo groot. Aan de andere kant, tijdens de eerste zeven maanden van de show, voordat de winter begon en de loterij online ging, waren de meeste verlotingen The Ham4Ham Show, een live optreden buiten het theater vlak voordat de winnaars werden getrokken. De serie, met vaak acteurs van “Hamilton” en andere Broadway-musicals, werd zo populair dat veel fans alleen maar kwamen om de show te zien. (Je kunt ze zien op YouTube.) De Ham4Ham Show is ook voor de winter online gegaan en als hij dit voorjaar live terugkeert, zal hij waarschijnlijk maar op twee showdagen worden aangeboden.

2. Ham4Ham online loterij (winter)

Misschien was het het wrede weer, of misschien was het het leger van fans dat 46th Street binnenstroomde, maar wat de reden ook is, Hamilton is deze winter online gegaan.

Om deel te nemen, bezoek de officiële website van de online loterij vanaf 9 uur. ’s ochtends op de dag dat je wilt komen. Aanvragen worden geaccepteerd van 9.00 uur tot 11.00 uur. voor matineevoorstellingen van 12.00 tot 16.00 uur – tot avondvoorstellingen na metten, en van 9.00 tot 16.00 uur. op dagen dat alleen de avondvoorstelling. Nadat de winnaars zijn geselecteerd, worden ze per e-mail op de hoogte gebracht. per post en ze hebben 60 minuten om online te betalen voor niet-overdraagbare tickets. Niemand zegt hoeveel mensen meedoen aan elke loterij, maar er waren er genoeg op de eerste dag dat het hele systeem crashte.

3. Staande kamertickets

Wanneer een persoonlijke loterij wordt aangeboden, maken staanplaatstickets deel uit van het trekkingsproces. Zodra de loten voor de loterij van € 10 op zijn, worden er nog steeds tickets voor staanplaatsen van € 40 getrokken. Er zijn er niet veel – misschien een dozijn op een goede nacht – maar het is een andere goedkope manier om een ​​enorm inventieve en populaire musical te zien. (De openbare verkoop van staanplaatsen verdween toen de online loterij begon.)

En als je een 11e-klasser bent in New York City…

Je bent jong, oppervlakkig, hongerig en gelukkig! Dankzij de producenten van Hamilton en The Rockefeller Foundation zullen meer dan 20.000 11e klassers Hamilton zien voor € 10. Dit initiatief is bedoeld om een ​​historisch perspectief van de show te bieden aan studenten uit New York City die naar middelbare scholen gaan voor gezinnen met een laag inkomen. Het helpt velen van ons goedkope mensen niet om het verhaal zich op het podium te zien ontvouwen, maar het is nog steeds een behoorlijk indrukwekkend hulpmiddel. En dat zou Eliza Hamilton, de vrouw van Alexander en oprichter van het eerste particuliere weeshuis van de stad, terecht trots maken.