Noorse vlucht: 10 tips om een ​​goedkope vlucht naar Europa comfortabeler te maken

We houden van goedkope vliegtickets en Norwegian Air is sinds de lancering in 2013 snel de leider geworden op het gebied van goedkope vluchten naar Europa. begon te vliegen. Met agressieve budgetprijzen wordt het steeds gemakkelijker om betaalbare rechtstreekse vluchten naar Londen, Parijs te vinden. , in Stockholm, Oslo en Kopenhagen. Als je de verkoop in de gaten houdt (hint: meld je aan voor hun nieuwsbrief), kun je vluchten boeken voor een retourtje vanaf € 99!

8. Gratis films, tv-programma’s en interactieve kaarten helpen de tijd te doden

Voor een budgetmaatschappij is het entertainment aan boord verrassend goed. Ze bieden gratis films en tv-shows, maar verwacht niet de nieuwste blockbusters of live-tv (behalve op Europese vluchten). Voeg een paar afleveringen van Friends of films als Argo of Finding Nemo toe.

Ik ben ook een enorme cartografie-nerd, dus ik ben dol op de live-kaartfunctie van Norwegian. Je kunt inzoomen op locaties over de hele wereld om meer te weten te komen over attracties en verschillende luchtfoto’s te kiezen terwijl je reist.

9. Laad je laptop, tablet of smartphone op vanuit je stoel

Ze bieden geen live-tv op het scherm, maar je kunt je mobiele apparaten gemakkelijk opladen. Activeer je smartphone met de plug net onder het scherm om foto’s te maken vanaf het moment dat je uit het vliegtuig stapt.

10. De 787 Dreamliner is redelijk comfortabel en de bemanning is erg vriendelijk

Alle Noorse vluchten naar Europa gebruiken de Boeing 787 Dreamliner voor hun routes. Sfeerverlichting, een 3-3-3 zitopstelling door het hele vliegtuig en meerdere badkamers zorgen voor een prettige vlucht. De bemanningen op al mijn Noorse vluchten waren heel vriendelijk en enthousiast om te helpen op welke manier ze konden (ondanks het gebrek aan gratis snacks). Dit kan handig zijn op een vlucht van meer dan 6 uur!

Jouw advies

Heb je Noors gevlogen? Vertel ons over uw ervaring in de opmerkingen hieronder. Welk advies heb je voor andere reizigers?