Snelle deal: vlieg naar Ierland met Aer Lingus voor een retourvlucht van € 499 (boek vóór 21 september)

Nog meer goed nieuws uit het land van de reisdeals: goedkope vluchtdeals naar Europa zijn in opkomst. De nieuwste aanbieding is voor reizigers die deze winter of in 2017 willen reizen. ontsnappen naar het Emerald Isle in de lente.

Overeenkomst

Aer Lingus biedt momenteel tickets aan voor maximaal € 500 rechtstreeks naar Ierland vanaf de Amerikaanse oostkust. Het retourtarief van € 499 is goed van New York JFK en Newark International Airport naar Dublin en Boston naar Shannon.

Als je in Washington woont, stijgt de prijs een beetje naar € 579 en meer vanaf de westkust.

Reistijd: U kunt op elk moment reizen tussen in 2016 1 november en in 2017 31 maart. Aer Lingus heeft een gebruiksvriendelijk ticketzoeksysteem waarmee u snel door de kalender kunt scrollen en prijzen voor verschillende dagen van de week kunt vergelijken.

Bestelperiode: Je hebt tot 2016 de tijd om je vlucht te boeken. 21 sept., 19.00 uur Echter, zoals bij elke geweldige vluchtdeal, boek uw tickets zo snel mogelijk voor de beste kans op het veiligstellen van uw gewenste reisdata.

Hoe te bestellen: Controleer de beschikbaarheid en boek op de website van Aer Lingus.

(Opmerking: zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief om vroeg op de hoogte te worden gebracht van deze hot deals. Om u te abonneren, klikt u op het enveloppictogram bovenaan de pagina.)

Is het een goede waarde?

Wanneer we overal in Europa een rechtstreekse retourvlucht kunnen vinden voor € 500 of minder, gaan onze goedkope alarmbellen af. Voor budgetreizigers zoals wij is vliegen naar Europa altijd het duurste deel van de reis. Met regelmatig vluchten naar Europa in de prijsklasse van € 800- € 900, zijn we altijd op zoek naar deals zoals deze.

Daarnaast kunt u met Aer Lingus ook één ingecheckte tas meenemen op uw reis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verborgen bagagekosten bij de gate. € 499 is inclusief alle belastingen en toeslagen.

Het nadeel is dat de reisperiode beperkt is en dat je in het hoogseizoen geen gebruik kunt maken van deze aanbieding. Maar aangezien de temperaturen in januari en februari in Ierland dalen, hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de zomerdrukte. En als je gewend bent te overwinteren in New York, kan het “buiten het seizoen” in Ierland ronduit tropisch lijken in vergelijking met de bevroren thermometer thuis.

Patrick’s Day in Ierland

Wil je St. Paddy’s Day in Ierland? Dit zou het jaar kunnen zijn om de parade op Fifth Avenue in New York over te slaan en rechtstreeks naar Dublin te gaan. We hebben vluchten gevonden die in 2017 vertrokken. 13 maart en terug op 20 maart. voor € 499.

Dublin herbergt de populaire St. Patrick’s Festival, inclusief een parade door de straten van de stad. Kies je favoriete groene outfit en begin met inpakken. Boek die hotelreserveringen maar vroeg want op 17 maart. je kunt verwachten dat je je bij meer dan 500.000 andere feestvierders in de straten van Dublin zult voegen.

Hotels en hostels in Dublin

Als je veel verdient met je vlucht, is het gemakkelijker om een ​​kamer te vinden voor minder dan € 100 dan je zou denken als je Dublin bezoekt. Als je echt wilt besparen, zijn er enkele goedkope hostels in Dublin en je kunt privé-tweepersoonskamers vinden vanaf ongeveer € 50.

Zoek naar hotels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Dublin op EuroCheapo