Goedkope hotels in het centrum van Londen

Als je op vakantie bent in Londen, wil je niet al je ponden uitgeven aan een hotel als je de hele dag op pad gaat om bezienswaardigheden te bekijken. Besteed uw geld waar het ertoe doet – aan entertainment, winkelen en natuurlijk eten en een paar pinten, maar verblijf toch in het comfort van een van de beste budgethotels van Londen.

We hebben vijf super goedkope hotels in het centrum van Londen geselecteerd uit onze lijst. Ze hebben allemaal hoge beoordelingen, geweldige locaties en vooral zeer lage prijzen.

Wil je meer budgethotels in Londen zien? Bekijk onze volledige lijst met hotels en hostels in de stad.

De populairste goedkope hotels in het centrum van Londen

Princess Hotel

Argyle st. 35-39
Wijk: King’s Cross
Dubbelen beginnen bij € 104

Eenvoudige, mooie kamers zijn standaard in het Princess Hotel, een charmant hotel dat eigendom is van St. Pancras Hotelgroep. Het Princess Hotel biedt sinds 1976 comfortabele accommodatie aan budgetreizigers en gasten blijven op zoek naar vriendelijke service en betaalbare accommodatie. Wie nog meer geld wil besparen, kan een kamer boeken met een gedeelde badkamer.

Lees hier meer over het Princess Hotel.

Hotel Meridiana

43-44 Argyle-vierkant
Wijk: King’s Cross
Dubbelen beginnen bij € 78

Hotel Meridiana is een eenvoudig maar charmant familiehotel in een rustige straat in de buurt van King’s Cross. Kamers zijn eenvoudig maar schoon, met koffie- en theefaciliteiten en tv’s. Zoals bij veel budgethotels in Londen kun je extra geld besparen door te kiezen voor een kamer met gedeelde badkamer. Een volledig Engels ontbijt is bij de kamerprijs inbegrepen. Vergeet niet te genieten van het uitzicht op het park terwijl je hier bent.

Lees hier meer over Hotel Meridiana.

Rushmore Hotel

Trebovir-weg 11
Wijk: Earls Court
Dubbelen beginnen bij € 107

Met een gratis ontbijt, schone badkamers en vriendelijk personeel is het Rushmore Hotel een handige plek voor budgetreizigers. Elke hotelkamer is uniek, met verschillende kleuren en decorschema’s (denk aan zon of zee). Herhaalde bezoekers zullen elke keer dat ze in Rushmore verblijven aangenaam verrast zijn. Boek minimaal twee maanden van tevoren om de beste tarieven te krijgen.

Lees hier onze volledige recensie van dit hotel.

Alhambra Hotel

Argyle st. 17-19
Wijk: King’s Cross
Verdubbelt vanaf € 108

Dankzij de gunstige ligging nabij King’s Cross en onberispelijke kamers, is het Alhambra Hotel iets duurder dan de bovengenoemde hotels, maar het is nog steeds een koopje in vergelijking met andere accommodaties in de omgeving. Voor degenen die echt extra kilo’s willen besparen, kunnen gasten een kamer boeken met een gedeelde badkamer. Nog beter? Gratis ontbijt.

Lees hier meer over het hotel.

St. Athans Hotel

20-24 Tavistock Place
Buurt: Bloomsbury
Verdubbelt vanaf € 96

Als prijs belangrijker is dan extraatjes, is het St Athans Hotel met één ster een uitstekende keuze voor Cheapos. Dezelfde familie runt deze plek sinds 1964, dus de service is betrouwbaar en vriendelijk. De kamers zijn erg basic, maar ook erg schoon met gedeelde en privéfaciliteiten. Het metrostation Russell Square ligt op ongeveer 10 minuten van het British Museum en op slechts twee stratenblokken afstand.

Lees hier meer over St Athans Hotel.

Meer budgethotels in Londen

Op zoek naar meer goedkope hotels in Londen? Bekijk de volledige lijst met hotels in onze Londense budgethotelgids.

Bekijk voor meer budgetreistips onze Londense blog voor tips over alles, van de beste gratis musea tot het ervaren van hoge cultuur met een beperkt budget.