Hoe drie dagen in Parijs door te brengen

We hebben eerder op EuroCheapo nuttige eendaagse routes van Parijs vermeld die u naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad brengen en tweedaagse routes die ook de linkeroever en Montmartre omvatten. We hebben het ook gehad over hoe je je eerste dag in Parijs kunt doorbrengen.

Tijdens een driedaagse tour heb je nog meer vrijheid om een ​​beetje rond te dwalen en de tijd te nemen, en we hebben een plan opgesteld om drie dagen in Parijs door te brengen.

En wanneer u een hotel boekt in Parijs, kunt u zich concentreren op entertainment.

Pak een betaalbare Japanse lunch

Als je honger krijgt, verken dan de Rue Saint-Anne voor de lunch. De buurt staat bekend om zijn goedkope Japanse gerechten (voor het geval je eend en kaas beu bent). Na een snelle hap neemt u de nabijgelegen metrolijn 14 Pyramides naar Madeline, stapt u over op lijn 12 en gaat u naar de halte Abbesses om Montmartre te verkennen.

Zeg maar dag tegen fondue en een prachtig uitzicht op de Sacre Couer

Bekijk enkele van de beste bakkerijen in Parijs in de rue des Abbesses terwijl je in de voetsporen treedt van Van Gogh naar zijn woning aan de rue Lépic 54. Wandel door de pittoreske straatjes naar de Sacre Coeur-basiliek en bezoek een van de nieuwere maar iconische kerken van Parijs.

Sluit de avond af met een glas wijn in het café en/of diner in het nabijgelegen Relais de Gascogne of fondue Refuge des Fondus

Kijk, afhankelijk van de tijd, hoe de stadslichten tot leven komen terwijl de zon ondergaat boven de stad terwijl je op de trappen voor de Sacre Coeur zit. Het is een geweldige manier om au revoir te zeggen tegen de Lichtstad.

Jouw tips voor Parijs

Hoe zou je drie dagen in Parijs doorbrengen? Deel je tips in de reacties hieronder!