Hoteldeals in Parijs: 7 tophotels voor minder dan € 110 in augustus

Ga je in augustus naar Parijs? We hebben de hotelvermeldingen van de stad doorzocht voor de beste hoteldeals in Parijs voor de rest van de maand, en we hebben veel te melden!

Dit zijn onze zeven favoriete hotels in het centrum. Ze hebben allemaal hoge gastbeoordelingen (meer dan 8,0), ze hebben allemaal een eigen badkamer en de prijzen beginnen bij minder dan € 110 per nacht (€ 96), onder voorbehoud van beschikbaarheid eind augustus (vanaf 17 juli). Alle zeven van deze hotels liggen op loopafstand van de meeste belangrijke toeristische attracties, vooral die in het Quartier Latin en St-Germain-des-Pres.

Houd er rekening mee dat we deze zeven hotels hebben gekozen vanwege hun lage prijzen (minder dan € 110) en geweldige centrale locaties. Als u echter bereid bent wat meer uit te geven of zich wat verder van het absolute centrum van Parijs wilt vestigen, kunt u nog veel meer opties vinden. (Als u alle hotels wilt zien, zoekt u in het vak hierboven of klikt u om alle aanbevolen hotels te zien.)

Hoteldeals in Parijs: 7 tophotels voor minder dan € 110 in augustus

Hotel Cluny-Sorbonne: € 85

8 rue Victor Cousin, Quartier Latin
Gastbeoordeling: 8.1

Zeer goedkope en eenvoudige kamers (met gratis wifi en eigen badkamer) in een klein zijstraatje van de Sorbonne. Geen franje, maar een gedenkwaardige locatie in het Quartier Latin.

Hotel de Suez: € 95

31 Boulevard Saint Michel, Quartier Latin
Gastbeoordeling: 8.3

Klassieke tweesterrenkamers op een geweldige locatie nabij St-Michellaan, tussen Place St-Michel en de Jardin du Luxembourg. Hotel de Suez is ouderwets en heeft retro gezelligheid in de kamers. Lees de recensie

Hotel St-Pierre: € 102

4 rue de l’Ecole de Médécine, Quartier Latin
Gastbeoordeling: 8.0

Deze oude charmeur is een favoriet van EuroCheapo en heeft kamers met airconditioning en moderne accenten, dicht bij Place St-Michel. Lees onze recensie

Hotel Bastille Speria: € 105

1 Rue de la Bastille, Marais / Bastille
Gastbeoordeling: 8.3

Scherpe kamers met airconditioning, een eigen badkamer en gratis WiFi vlak bij de Place de la Bastille en dicht bij de Marais. Het is een budgetvriendelijke plek om de Marais te verkennen of door het nachtleven rond de Bastille te slenteren.

Tonic Hotel St. Germain”: € 109

15, rue des Quatre Vents, St-Germain-des-Prés
Gastbeoordeling: 8.2

Hotel Tonic ligt vlak bij de Boulevard St-Germain, in de buurt van het Place d’Odeon, en biedt kamers met middeleeuws geïnspireerde kunst, een eigen badkamer en gratis WiFi.

Amelie Hotel: € 109

5 rue Amelie, vlakbij de Eiffeltoren
Gastbeoordeling: 8.3

Charmante en grillig ingerichte kamers met gratis Wi-Fi en een eigen badkamer, op slechts enkele minuten van het Musée D’Orsay en op korte loopafstand van de Eiffeltoren.

Família Hotel: € 109

11 Rue des Ecoles, Quartier Latin
Gastbeoordeling: 8.1

Budgethotel met persoonlijkheid en vriendelijke eigenaren, gelegen nabij de Rue des Ecoles in het Quartier Latin. Lees onze recensie.

Bekijk alle hotels

Weet jij je reisdata? Zoek in het vak hierboven of klik om te zoeken naar aanbevolen hotels in de Paris Budget Hotel Guide.