Inpaktips: 10 tips voor een Europees uitstapje van twee weken

Inpaktips kunnen heel snel verschrikkelijk onbetaalbaar worden, en deze tips zijn geen uitzondering. Draag met me mee.

Denk een beetje na over strategie voordat je alles gaat gooien wat je hebt. Met een paar eenvoudige stappen kunt u ook in Europa op pad gaan als een budgetreisprofessional.

Ik reis licht sinds ik een tiener was. En als deze tips u te beperkend lijken, weet dan dat het veel, veel erger kan zijn. Mijn moeder is ooit een weekend van Duitsland naar Parijs gereisd met slechts een kleine portemonnee!

1. Het is niet nodig om een ​​tas in te checken

Zoek een middelgrote handbagage. Dit neem je mee om de meeste van je spullen in op te bergen. Alles wat je nodig hebt voor een reis van twee weken past in je handbagage (zoals een portemonnee) en een bescheiden rugzak.

10. Iedereen heeft andere behoeften, dus plan vooruit

Het zou je vergeven kunnen worden als je aan het praktische laatste denkt, maar nu is het tijd om je gedachten te richten op praktische vragen. Onthoud allereerst dat veel van de items die u dagelijks gebruikt (handdesinfecterend middel, doekjes, veel toiletartikelen) waarschijnlijk onderweg kunnen worden gekocht.

Werken je stekkers of heb je een adapter nodig? (Snel antwoord: je hebt waarschijnlijk een adapter nodig.) Heb je taalproblemen? Als dat zo is, overweeg dan een taalgids en maak uzelf van tevoren vertrouwd met de taal door ernaar te luisteren. Maar er zijn ook immateriële zaken van waarde, waarvan de waarde alleen door jou kan worden bepaald. Heb je een multivitamine nodig? Favoriete tussendoortje? Favoriete stift?

Denk vooruit, beste Cheapos, en je bent op weg naar een leuk avontuur van twee weken.