Wow Air € 55 uitverkoop naar Europa

Opmerking van de uitgever: WOW Air stopte haar activiteiten in 2019. Maart.

Ter ere van de vijfde verjaardag van Wow Air heeft de ultra-low-cost luchtvaartmaatschappij vandaag € 55 enkele reis aangekondigd van drie Amerikaanse bestemmingen (Los Angeles, San Francisco en Miami) naar verschillende Europese steden.

Tickets gaan vandaag in de verkoop, maar er is één addertje onder het gras: je moet deze maand vliegen om de goedkope stoelen te krijgen – sinds 2017 11 juni tot 2017 27 juni.

Tickets zijn ook beperkt, dus je moet een terugreis boeken, waardoor het moeilijker wordt om € 55 retourstoelen te vinden.

Boek direct op de website van Wow Air.

Onze testen

In onze tests vanmorgen vonden we gemakkelijk een stoel van € 55 van Miami naar Brussel (zoals bij alle Wow-vluchten via Reykjavik), maar de goedkoopste retourvlucht was € 249. Toch verhoogde dat de basisprijs tot € 304, waardoor het een uitstekende keuze is voor zomerse reizen naar Europa.

Houd er echter rekening mee dat de prijzen aanzienlijk kunnen stijgen als u extra kosten toevoegt, zoals ingecheckte bagage en gereserveerde stoelen. (Lees meer over Wow-toeslagen en onze gids voor vliegen met Wow Air.)

Meer informatie van Wow

Uit het Wow Air-persbericht van vandaag.