WOW air-vluchten van JFK naar Europa voor € 99

Vandaag is een goede dag voor Cheapos, vooral voor budgetreizigers die in de omgeving van New York wonen! WOW air heeft zojuist aangekondigd dat vanaf 2018 zal in het voorjaar nieuwe vluchten starten vanaf JFK Airport.

Het is de bedoeling dat in 2018 26 april WOW’s nieuwe vluchten van JFK zullen vertrekken naar Reykjavik, IJsland en 22 andere bestemmingen in heel Europa.

Vanaf 2018 Kunnen. WOW zal ook 13 extra vluchten per week toevoegen vanuit Newark, waar ze al vliegen.

€ 99 enkele reis naar Europa op WOW air.

Samen met de aankondiging heeft WOW ook een grote verkoop gelanceerd met supergoedkope vliegtickets. Vanaf vandaag kunt u een enkele reis van € 99 kopen van JFK naar de volgende bestemmingen:

Parijs, Amsterdam, Londen (Stansted Airport), Frankfurt, Dublin, Kopenhagen en Berlijn. Wanneer je een Wow-vlucht combineert met een van ons goedkope hotelsje kunt echt een betaalbare vakantie krijgen!

Hoewel dit een droom is die uitkomt voor Cheapo, zullen de tickets snel gaan. Bezoek de WOW air-website en begin volgend voorjaar met het plannen van uw reis naar Europa! Alle belastingen, toeslagen en vervoerskosten zijn bij de prijs inbegrepen en de reisdata zijn vanaf 2018. Van april tot juni en van september tot oktober.

Natuurlijk hebben vluchten van € 99 altijd een vangst. Voordat je op kopen klikt, wil je misschien onze tips lezen over vliegen naar Europa met WOW en WOW air: onze gids voor goedkope luchten. De duivel zit altijd in de details!