10 redenen om Parijs te bezoeken in 2018

Waar ga jij dit jaar heen? Naar onze mening zou het antwoord altijd Parijs moeten zijn!

Nu 2018 is aangebroken, kunt u beginnen met het plannen van uw bezoek aan de Lichtstad. In voorgaande jaren hebben we uitgebreid gesproken over heerlijke redenen om Parijs te bezoeken, tips voor bezienswaardigheden uitgedeeld en alles uitgelegd, van de beste vlooienmarkten tot leuke dagtochten.

in 2018 we hebben de lijst met aankomende evenementen doorzocht om een ​​paar hoogtepunten te kiezen.

7. Bastille-dag

in 2018 14 juli

Bastille Day is de grootste feestdag in Frankrijk. Bekend als La Fête Nationale in het Frans, betekent het letterlijk Nationaal Feest. Bastille Day is een zeer belangrijke dag in Frankrijk omdat het de eerste bestorming van de Bastille in 1789 herdenkt. 14 juli jaarlijks In Parijs is er ’s ochtends een grote militaire parade op de Champs Elysees, gevolgd door een spectaculair vuurwerk bij de Eiffeltoren.

8. Nuit Blanche: een nachtelijke productie in Parijs

in 2018 oktober maand

Les Nuits Blanches vertaalt naar “trekt de hele nacht”. Ieder jaar heeft iedereen 12 uur lang gratis toegang tot vele galerieën, kunstinstallaties, musea en straatoptredens. Bovendien rijden sommige metrolijnen buiten de normale kantooruren, dus u kunt vertraging oplopen. Dit jaar vindt het plaats op 6-7 oktober.

9. Chocoladebeurs in Parijs

in 2018 Oktober en november

Hou op! Stap weg van Ferrero Rocher en ga Le Salon du Chocolat binnen. 31 oktober – 4 november De Paris Chocolate Fair is het grootste chocolade-evenement ter wereld; het bevat chocolade gemaakt door 500 deelnemers uit 60 landen, waaronder meer dan 200 beroemde chef-koks!

10. Oudejaarsavond op de Champs-Élysées

in 2018 December

Sluit je aan bij een van de grootste feesten van Europa als de klok slaat op 31 december. om middernacht. Les Parisiennes neemt zijn laisser-faire-aanpak zeer serieus, dus de metro rijdt de hele nacht en is gratis, en bussen vanaf de luchthavens Orly en Charles de Gaulle zijn ook gratis voor iedereen die op de 31e aankomt. December! Nu heb je echt geen excuus meer om je ticket naar Parijs te boeken en je aan te sluiten bij de drukte op de Champs-Élysées wanneer ze in 2019 luiden. Oudejaarsavond op de Champs-Élysées zal zelfs veel gedenkwaardiger zijn dan Times Square, aangezien het absoluut legaal is om alcohol te dragen en te consumeren op straat in Parijs. Santé!