5 leuke en gezellige hotels voor een betaalbare prijs in Venetië

Je moet je koffers bij je hotel afgeven voordat je aan boord gaat van de gondel of vaporetto (veerboot) om het kanaal van Venetië af te dalen.

We hebben een lijst samengesteld met leuke en gezellige stadsverblijven die de bank niet zullen breken. Met euro’s over, kun je meer uitgeven aan het eten van heerlijk Italiaans eten, wandelen door musea en oude straten, en het kopen van beroemd Venetiaans glas, en dat allemaal terwijl je geniet van een comfortabele nachtrust.

Deze budgethotels in Venetië bieden niet alleen een charmante sfeer, maar hebben ook hoge gebruikersbeoordelingen, dus u kunt er zeker van zijn dat de service vriendelijk en gastvrij zal zijn.

Adres: Calle Larga 658
Buurt: San Marco
Gebruikersbeoordeling: 8.5
Dubbelen beginnen bij € 95

Door de vriendelijke administratie, schone kamers en ligging tegenover St. Het San Marcoplein Hotel Ai Do Mori is een geweldige budgetoptie. De kamers zijn voorzien van plafonds met houten balken, tv’s, gratis WiFi en airconditioning. Er is een prachtig klein terras met uitzicht op St. De toren van San Marco. Hoewel er geen ontbijt is, hebben gasten een excuus om de stad vroeg te verkennen om hun ochtendmaaltijden te vinden. Lees hier onze volledige recensie.

Adres: Calle Del Vin 4656 San Zaccaria
Buurt: Castello
Gebruikersbeoordeling: 8.1
Dubbelen beginnen bij € 95

Albergo Doni biedt budgetkamers met een prachtig uitzicht op de gracht of de tuin op een prachtige locatie. Als u op zoek bent naar echte Europese charme, zult u dol zijn op de kamers met antiek en Venetiaanse kunst aan de muur. De voorzieningen zijn eenvoudig: naast het ontbijt kunnen gasten genieten van gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes, maar er zijn geen tv’s of telefoons. Lees hier meer over Albergo Doni.

Adres: Santa Croce 85 – Salizzada San Pantalon
Buurt: Santa Croce
Gebruikersbeoordeling: 8.1
Dubbelen beginnen bij € 99

Albergo Casa Peron ligt in een populaire autovrije winkelstraat en biedt 1-sterrenkamers met een eenvoudige, antieke stijl. We houden van de kamers met gezellige privébalkons met uitzicht op de tuin, en hoewel elke kamer een eigen douche heeft, kan Cheapos u nog meer geld besparen door een kamer met gedeelde toiletten te boeken. Lees hier meer over het hotel.

Adres: Salizada San Pantalon, 42 – Santa Croce
Buurt: Santa Croce
Gebruikersbeoordeling: 8.5
Dubbelen beginnen bij € 111

Met bijna elke kamer met uitzicht op de gracht en een traditioneel Italiaans ontbijt inbegrepen, is Hotel Dalla Mora moeilijk te verslaan. Supervriendelijke eigenaren en ongerepte kamers (met eigen of gedeelde badkamers) dragen alleen maar bij aan de aantrekkingskracht. Het gedeelde terras aan de gracht biedt bezoekers ruimte voor eenzaamheid of nieuwe vriendschappen. Lees hier de volledige recensie van Hotel Dalla Mora.

Adres: San Polo 240/A
Buurt: So Paulo
Gebruikersbeoordeling: 8.6
Dubbelen beginnen bij € 124

Pensione Guerrato is karaktervol, met behulpzaam personeel aan het roer. Het gebouw dateert uit de jaren 1200 en we houden van de kitscherige inrichting met een mix van antiek en unieke snuisterijen. Er is ook airconditioning, een ontbijtbuffet en ruime badkamers. Goedkoop die het niet erg vindt om een ​​beetje uit te geven, het is het waard! en boek hier uw kamer.

Er zijn veel meer budgethotels in Venetië. Bekijk onze volledige lijst met aanbevolen hotels in de stad.