Binnenkort: EuroCheapo’s Insider Tours of Paris start in 2018 Oktober maand.

EuroCheapo is verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort onze eerste kleine groep Insider Tours van Parijsdie in 2018 van start gaat Oktober maand.

Maak je op voor een intiem avontuur in Parijs met een gids. EuroCheapo’s Insider Tours of Paris zal de beste EuroCheapo-aanbiedingen combineren.

Insider Tours zal:

Betaalbaar: EuroCheapo’s Insider Tour-pakketten zijn de goedkoopste tourpakketten voor kleine groepen die beschikbaar zijn in Parijs.

Intiem: Tourgroepen zijn beperkt tot 15 deelnemers, wat toegang geeft tot attracties, restaurants en activiteiten die verboden zijn voor grotere groepen.

Wat zit erbij?

EuroCheapo Insider Tours in Parijs loopt van zondag (check-in) tot zaterdagochtend (check-out) en omvat:

• Charmante hotels: Insider Tours zal vrijgeven 6 nachten in een eersteklas en centraal gelegen driesterrenhotel in Parijs, geselecteerd uit de beste selectie Parijse hotels van EuroCheap.

• Lokale maaltijden: Insider Tours zijn inclusief ontbijt, een lunch en twee gedenkwaardige familiediners.

• Dagelijkse Insider-rondleidingen: Begin elke dag met het verkennen van Parijs met EuroCheap’s Parijs-correspondent Bryan Pirolli.

• Dagelijks café-aperitief: Dagelijkse koffiehuisbijeenkomsten in de late namiddag brengen iedereen samen voor een drankje, Bryans advies en planning voor de avond.

Meer informatie

We delen graag meer prijs- en beschikbaarheidsinformatie met u zodra deze beschikbaar is. (We zullen medio juni 2018 definitieve prijzen hebben.)

Om als eerste op de hoogte te zijn, stuur een e-mail naar [email protected].

bientôt! We hopen je snel te zien in Parijs!