Eurostar lanceert nieuwe route Londen-Amsterdam

Het wordt veel gemakkelijker om van Londen naar Amsterdam te komen. Eurostar lanceert een nieuwe route die deze twee Europese hubs verbindt en begint op 4 april. Met snelheden tot 300 kilometer per uur maakt deze hogesnelheidstreinreis over het Engelse Kanaal het reizen tussen het VK en Nederland een makkie.

In plaats van naar de luchthaven te gaan voor een goedkope vlucht of meerdere treinkaartjes te boeken, maakt de Londen-Amsterdam-service uw reis soepeler dan ooit.

Dus hoe zal deze nieuwe route werken?

Gedetailleerde informatie over de treinroute Londen-Amsterdam

Nu kunt u op de trein stappen naar St. Pancras in het centrum van Londen en reis in iets minder dan vier uur rechtstreeks naar Amsterdam Centraal Station (3 uur en 41 minuten om precies te zijn). De route van Londen naar Amsterdam maakt gebruik van de nieuwe e320-treinen die we in 2015 hebben gelanceerd, met gratis wifi en stekkers voor je apparaten op elke stoel.

Zodra u de paspoortcontrole in St. Pancras International, u kunt uitrusten en ontspannen tot u in Amsterdam aankomt. Bestel een croissant en koffie of een broodje en een glas wijn in de caféwagen. Reizigers zullen blij zijn te weten dat ze tijdens hun reis naar Amsterdam niet hoeven over te stappen in Brussel of waar dan ook.

Hoe kom je aan €35 tickets

Budgetreizigers kunnen zich ook verheugen, want tickets voor de nieuwe reis Londen-Amsterdam beginnen bij € 35. Plaatsen voor deze speciale promotie gaan op 20 februari in de uitverkoop, dus noteer in je agenda’s voor deze super goedkope deal. Er rijden twee treinen per dag vanuit Londen om 8:31 en 17:31. Kom op tijd in Amsterdam aan voor de lunch in de ochtendtrein of een avondcocktail in de late namiddagtrein. Kijk op eurostar.com voor de laatste updates.

Hotels in Londen en Amsterdam

Maak je reis nog gemakkelijker door een hotel te boeken op loopafstand van St. Pancras International in de buurt van King’s Cross of Amsterdam Centraal Station. U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u te laat voor uw trein komt. Aangezien dit een internationale reis is, dient u ervoor te zorgen dat u ten minste 30 minuten voor uw vertrektijd arriveert (45 minuten op feestdagen en in het weekend) voor check-in en paspoortcontrole.

Meer Europese reistips
• De goedkoopste manier tussen Londen en Parijs: vliegtuigen, treinen en bussen vanaf £ 10
• Moet je door Europa vliegen of met de trein reizen?
• Treintips Frankrijk: hoe vind je goedkope TGV-tickets