Hoe te besparen op hotelkamers in Lissabon

Het valt niet te ontkennen dat Portugal een paradijs voor budgetreizigers is. Maar terwijl eten en drinken bijna overal altijd goedkoop zijn, kost accommodatie in de hoofdstad en grootste stad van Portugal, Lissabon, vaak veel meer dan elders in het land.

Aangezien de stad steeds meer bezoekers trekt, kan het moeilijk zijn om de best mogelijke prijs te krijgen voor een plek om je hoofd neer te leggen in Lissabon. Dus hoe maximaliseert u uw besparingen op uw hotel in Lissabon?

We hebben acht tips verzameld om het gemakkelijker te maken om een ​​goede deal te krijgen.

Meer tips voor Portugal

5. Sla hotelextra’s zoals ontbijt over

Betaal er niet extra voor, tenzij het hotelontbijt is inbegrepen. Rol in plaats daarvan uit bed en pak een café (espresso) en pasteis de nata (traditioneel bladerdeeg met roomvulling) voor een paar euro. Lees verder voor meer tips om te besparen op uit eten gaan in Lissabon.

6. Kom in het laagseizoen

De prijzen in Lissabon zijn het hoogst tijdens het zomerseizoen van juni tot september. Als je kunt, plan je reis dan in het vroege voorjaar en het late najaar, wanneer de kamerprijzen vaak veel concurrerender zijn. Het weer is nog steeds mooi en je hebt minder mensen om mee om te gaan! De prijzen van Hotel Avenida Park zijn bijvoorbeeld redelijk in de zomer (ongeveer € 125), maar dalen zelfs nog lager tot minder dan € 90 in oktober.

7. Houd de hoogtepunten in gedachten

Tijdens het jaarlijkse Lissabon Festival of Festas in juni, feestdagen en grote professionele conferenties, stijgen de kamerprijzen naarmate de vraag toeneemt. Als je niet van plan bent om aanwezig te zijn, plan je reis naar Lissabon dan met een marge van een paar dagen aan weerszijden van de grote evenementen. Bezoek de toeristische website van Lisboa voor updates over de laatste evenementen.

8. Bestel vooraf

Boek van tevoren om de beste kamerprijzen in Lissabon te krijgen. Minimaal een maand van tevoren zou het beste zijn, maar hoe verder van tevoren je kunt regelen, hoe groter de kans dat je een deal krijgt. Sluit een deal af, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u zult verblijven in de dagen voorafgaand aan uw reis. Je kunt je concentreren op wat je wilt zien, waar je wilt eten en alle leuke dingen!

Boek een goedkope kamer in Lissabon

Nu is het tijd om naar Lissabon te reizen! Blader door onze selectie van hotels in Lissabon om een ​​betaalbare kamer op een centrale locatie te vinden.