Onze favoriete budgethotels in Toscane

Wat komt er in je op als je je perfecte vakantie voorstelt? Uitzichten die je sprakeloos maken, rustgevende activiteiten die je onderdompelen in de natuur, charmante hotels waar je je welkom voelt… dat klopt, je droomt van Toscane!

Met een weelderig landschap en wijngaarden zover het oog reikt, is Toscane het perfecte toevluchtsoord als u even wilt ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. En hoewel we graag in Florence, de hoofdstad van Toscane, verblijven, moet je soms de stad uit om het echte gevoel van de regio te krijgen. Er gaat niets boven het huren van een auto en het verkennen van de kleine steden en dorpen van Toscane.

En hoewel je je misschien kunt voorstellen dat je wijn drinkt bij het zwembad, uitkijkt op de glooiende heuvels en slaapt in een eeuwenoud hotel, je misschien euro na euro kost, kan Toscane verrassend betaalbaar zijn.

Kamers vanaf € 112 per nacht
Strada delle Cerreta 7, Monteriggioni

Ga er even tussenuit in Borgo San Luigi, een slaperig hotel op 20 hectare idyllisch Toscaans platteland. Breng de middag door met luieren bij het zwembad of paardrijden op het land. Bovendien hebben de meeste kamers zelfs tuinen of balkons. Boek hier uw verblijf.

Goedkope uitspatting

Kamers vanaf € 178 per nacht
Località Monte Oliveto 15, San Gimignano

Hoewel het een beetje een goedkope uitspatting is, biedt Fattoria Abbazia Monte Oliveto geen hotelkamers – het biedt wel appartementen. Met dat in gedachten is het ruime hostel een goede deal, vooral met extra voorzieningen zoals een zwembad, een levendige tuin en wijn- en olijfolieproeverijen. Het ligt net buiten het prachtige heuvelstadje San Gimignano. Boek hier uw verblijf.

Betaalbare accommodatie in Toscane

Op zoek naar meer hotels in Toscane? Zoek meer dan 27.000 hotels en accommodaties bij EuroCheapo.