Onze favoriete goedkope hotels in Düsseldorf, Duitsland

Düsseldorf, Duitsland combineert het plezier van een grote stad (meer dan 600.000 inwoners) met de charme van een kleine stad.

En hoewel Düsseldorf een dure reputatie heeft, zijn er tal van betaalbare hotels voor budgetreizigers.

Van luxe kamers voor iets meer dan € 100 per nacht tot eenvoudige maar schone verblijven voor minder dan € 70, de hotelscene van Düsseldorf zit vol met opties die de bank niet kapot maken.

Naar Duitsland gaan? U kunt bladeren door meer dan 600 eigendommen in Düsseldorf.

We hebben de vermeldingen doorzocht om hotels te vinden die een goede locatie, positieve gebruikersrecensies en natuurlijk lage prijzen bieden. Enkele van de beste hotelwaarden in het centrum zijn:

A&O Düsseldorf Hauptbahnhof

Cornelisstr. 9

Deze buitenpost van de populaire A&O-keten van budgethotels en hostels ligt op 10 minuten lopen van het treinstation richting Altstadt. Voor degenen die op zoek zijn naar een serieuze goedkope slaap, biedt A&O alles, van eenpersoonskamers tot quads (allemaal met eigen badkamer) en slaapzalen (een zespersoonskamer met een eigen badkamer). Alle kamers hebben een televisie en een eigen badkamer. In de openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. Onze zoekopdrachten zijn succesvol tweepersoonskamers voor € 63. (zoek data)

Super goedkoop slapen? Overweeg om onder de sterren te slapen op een van de campings in de stad. Bezoek www.unterbachersee.de en www.duesselcamp.de.

Hotel Batavia

Bahnstr. 61

De Batavia is een echt koopje met zeer lage prijzen voor comfortabele driesterrenkamers op slechts vijf minuten lopen van het treinstation. Alle kamers hebben gratis WiFi, een eigen badkamer en een tv. Onze zoekopdrachten zijn succesvol verdubbelt voor € 65. (zoek data)

Bed & breakfast in Barcelona

De intrigerende naam Barcelona Bed & Breakfast biedt 17 kleurrijke kamers met eigen badkamer en tv in het hart van de Altstadt, vlakbij het kunstmuseum Kunsthalle. Het ontbijt is inbegrepen. Onze zoekopdrachten zijn succesvol verdubbelt voor € 82. (zoek data)

Altstadthotel St. Georg

Hunsrückenstr. 22

Het 22-kamer Hotel St. Georg biedt driesterrenkamers met een aangename traditionele inrichting. Alle kamers hebben TV, apart bad en ontbijt. Onze zoekresultaten verdubbelt voor € 85. (zoek data)

Centro Hotel Design Apart

Mertensgasse 2

Dit driesterrenhotel in Altstadt biedt 18 suites met een vleugje eigentijds design. Elke kamer heeft een tv, een kitchenette (ideaal om op eten te besparen), een badkamer en meer. Onze zoekresultaten verdubbelt voor minder dan € 94. (zoek data)

Max Brown Hotel Midtown.

Kreuzstr. 19e eeuw

Dit driesterrenhotel maakt deel uit van de trendy en goed ontworpen Max Brown-keten en biedt typisch stijlvolle kamers in de Japanse wijk van Düsseldorf, op korte loopafstand ten westen van de Altstadt (en zeer dicht bij de winkels van Königsalle). Gratis wifi, flatscreen-tv, toiletartikelen van spakwaliteit, enz. Zoekresultaten verdubbelt voor ongeveer € 97. (zoek data)

Breidenbacher Hof (vies!)

Königsallee 11

Voor lezers die zichzelf willen trakteren op een “speciale reis” naar Düsseldorf (of degenen met een onkostenrekening), kun je niet beter doen dan het vijfsterren Breidenbacher Hof, gelegen aan de beroemde winkelboulevard Königsallee en op korte loopafstand van Altstadt . Breidenbacher zet de standaard voor luxe accommodatie in Düsseldorf en heeft een lange lijst gasten en hoogwaardigheidsbekleders ontvangen. De ruime kamers en suites zijn ingericht in een onberispelijke klassieke inrichting en de lounge en “woonkamer” van het hotel zijn open voor alle gasten. Onze zoekresultaten verdubbelt vanaf € 296. (zoek data)

Meer opties zien? Klik hier om alle hotels in Düsseldorf te zoeken.

Beste budgethotels in Berlijn | De beste goedkope hotels in München | Beste goedkope hotels in Keulen | Zoek naar hotels in Frankfurt

Meer tips over Duitsland
• 50 manieren om te besparen op uw vakantie in Duitsland
• 10 dagen in Duitsland: Berlijn, München, Potsdam, Hamburg en Neuschwanstein
• Tips voor het rijden op de Duitse Autobahn