Primera Air lanceert nieuwe goedkope vluchten naar Europa

Opmerking van de uitgever: Primera Air stopte haar activiteiten in 2018. in oktober

We worden hier bij EuroCheapo altijd een beetje duizelig als er een nieuwe budgetluchtvaartmaatschappij de transatlantische markt betreedt. Na het boeken van goedkope accommodatie, is het veiligstellen van een goedkope vlucht naar Europa de sleutel om uw vakantiekosten onder controle te houden.

We zijn dus verheugd om een ​​gloednieuwe speler te zien die goedkope vluchten aanbiedt tussen de VS en Europa. Primera Air zal in april trans-Atlantische diensten lanceren, aangezien directe vluchten van New York naar Londen in 2018 beginnen. later naar Parijs en Birmingham.

Primera is een in IJsland gevestigd en in Letland gevestigd bedrijf dat al veel routes door heel Europa exploiteert. Ze zijn nu klaar om hun diensten uit te breiden met hun nieuwe vloot van Airbus A321neo-vliegtuigen. Primera, gelanceerd met een soortgelijk concept als Norwegian en WOW Air, biedt meerdere tariefniveaus, van ultragoedkoop zonder franje tot duurder met veel voordelen.

Introductieprijzen voor Primera Air tickets

Primera biedt momenteel alleen service vanuit drie locaties: Boston (BOS), New York – Newark (EWR) en Washington (Dulles Airport). Ze adverteerden met bodemprijzen van € 99 heen en terug, en hoewel veel van die tickets al uitverkocht zijn, kunnen we nog steeds een aantal ongelooflijke deals vinden, waaronder een paar tickets voor slechts € 200. Een vlucht van Newark naar Londen eind april kost bijvoorbeeld slechts € 179.

Primera verdeelt hun tickets in Licht (de goedkoopste optie zonder privileges), Comfort (inclusief stoelreservering, ingecheckte bagage en maaltijden), of Buigen (alle comfortprivileges, maar de ticketprijs wordt gerestitueerd). Kies je voor het Light ticket, dan kun je één voor één extra’s toevoegen. Een stoelreservering begint bijvoorbeeld bij € 39,99, terwijl ingecheckte bagage € 44,99 kost. Ze bieden ook een Premium Cabin aan, maar de prijzen zijn verre van goedkoop voor ons om zelfs maar deze optie te overwegen.

Transatlantische ervaring bij Primera.

Over een paar maanden vlieg ik met Primera van Parijs terug naar New York. Begin juni kon ik een enkele rechtstreekse vlucht van € 169 (€ 207) vinden van Parijs (CDG) naar Newark (EWR), wat een geweldige deal is voor deze tijd van het jaar. Gecombineerd met Norwegian’s € 170 enkele reis, was het uiteindelijke tarief naar Parijs slechts € 378. Dit is een zeer goede prijs voor een reis naar Parijs tijdens Memorial Day-weekend en tijdens de Franse Open.

We kijken ernaar uit om met Primera Air te vliegen en zullen u over onze ervaring vertellen. Je kunt momenteel lezen over trans-Atlantische vluchten op de website van Primera, maar totdat we in het vliegtuig stappen, is het moeilijk te voorspellen hoe de vluchten zullen zijn. Zoals we hebben geleerd (soms op de harde manier), kunnen deze budgetmaatschappijen fantastische deals zijn, maar de duivel zit altijd in de details.

Heb je een ticket gekocht op Primera Air? Laat ons weten wat je ervaring is in de reacties hieronder!