Romantische hotels in Venetië voor minder op Valentijnsdag

Met pittoreske grachten en charmante eeuwenoude gebouwen door de hele stad, vormt Venetië het toneel voor romantiek. En als u op zoek bent naar een intieme vakantieplek, dan heeft u die gevonden. Nu heb je alleen nog een liefdesnestje nodig, dus we hebben gezocht naar de meest romantische hotels in Venetië voor Valentijnsdag.

Maar als je enkele accommodatieprijzen ziet, kan het je hart breken. Daarom hebben we budgetvriendelijke plekken gevonden die nog steeds een zoete, gepassioneerde sfeer hebben, zodat je kunt genieten van een romantisch uitje zonder je zorgen te maken over je portemonnee.

We hebben heel veel goedkope hotels in Venetië die je kunt verkennen en boeken, maar dit zijn onze favoriete romantische accommodaties.

Buurt: Castello
Verdubbelt vanaf € 50

Locanda SS. Giovanni e Paolo is een gezellig zeskamerpension met een intieme sfeer. Het is een geweldige plek voor stellen die samen quality time willen doorbrengen, aangezien de kamers vrij zijn van afleiding zoals televisies of telefoons. Voeg een locatie in de romantische wijk Castello en ongelooflijke prijzen toe, en je hebt de perfecte plek voor goedkope aanbiedingen.

Buurt: Dorsoduro
Verdubbelt vanaf € 81

Hotel Galleria biedt lage tarieven voor kamers met uitzicht op het Canal Grande. Elke kamer is mooi met rijke kleuren en antieke meubels. Geniet van een ontbijt op bed met uw geliefde, want het wordt elke ochtend op uw kamer geserveerd (inbegrepen in het nachttarief). En vlakbij vindt u het belangrijkste kunstmuseum van Venetië, de Galleria dell’Accademia, wat een geweldige plek zou zijn voor een date.

Buurt: Castello
Kamers vanaf € 86

Gelegen in de 15e eeuw. Locanda Al Leon is een ongerept pension dicht bij Piazza San Marco. Stoffen muren, elegante Venetiaanse meubels en prachtige uitzichten creëren een romantische sfeer. Als je het van tevoren vraagt, krijg je misschien wel een kamer met een eigen terras, wat zeker indruk zal maken op je geliefde.

Buurt: Cannaregio
Kamers vanaf € 72

We bezwijmen van de smeedijzeren bedden, hoge plafonds (met houten balken!) en whirlpools bij Ca’ Riccio. Het hotel heeft een zeer ‘Romeo en Julia’ gevoel en de kamers hebben een mooie, rustieke uitstraling. Elke kamer heeft ook een salontafel en stoelen, perfect voor stellen die ’s avonds willen genieten van een fles wijn.

Buurt: Santa Croce
Kamers vanaf € 91

Hotel Al Ponte Mocenigo is een kijkje waard als je echt indruk wilt maken. Het hotel heeft een eigen brug, Romeinse sculpturen en veel uniek antiek. De kamers ademen luxe, met damasten muren, hoge plafonds en verguldsel. Plus, soms dalen de prijzen in de spotprijsklasse!

Is er een hotel in Venetië dat je hart verwarmt? Laat het ons weten in de comments of vertel het ons op Twitter of Facebook.