Tips voor het vinden van een goedkope vlucht naar Parijs

Het idee om naar Parijs te reizen is altijd spannend – totdat het tijd is om je vliegticket te plannen. Naar de lichtstad reizen is niet altijd zo goedkoop als we zouden willen, met retourtarieven die vaak meer dan € 1.000 vanuit de VS bedragen.

EuroCheapo biedt de beste betaalbare hotels in Parijs, maar hoe kun je besparen op tickets?

We hebben eerder tips gedeeld over hoe je kunt vliegen met budgetmaatschappijen zoals Norwegian, en nu zijn we klaar om onze geheimen te delen over hoe je goedkoop naar Parijs kunt reizen.

Hier zijn zes bewezen tips om u te helpen de beste prijs te krijgen voor uw ticket naar Parijs!

4. Koop twee enkele reis- of open-jaw tickets

Als je het systeem niet kunt verslaan, probeer het dan tenminste te bedriegen! Het kopen van twee enkele reizen kan hetzelfde kosten als een retour en is misschien zelfs beter voor uw reisplannen.

Als uw reis bijvoorbeeld begint in Lissabon en eindigt in Berlijn (onderweg in Parijs), kunt u een enkeltje naar Lissabon en een enkeltje naar huis vanuit Berlijn kopen, wat u het gedoe en de kosten bespaart. terug naar Lissabon om naar huis te vliegen. (Naast enkele reistickets, moet je ook “open-jaw”-tickets bekijken waarmee je naar de ene stad en naar huis kunt vliegen vanuit een andere.)

Voor een voorbeeldreis in 2020 aanvankelijk zou een enkele vlucht van LAX naar Charles de Gaulle € 200 kosten. Dan zou een enkele vlucht van Berlijn naar LAX € 244 kosten. Ondertussen zou een retourtje van LAX naar Parijs en terug ongeveer € 600 kosten. Dus het kiezen van eenrichtingsroutes bespaart u op de lange termijn tijd en geld omdat u niet hoeft te betalen om terug te keren naar Parijs om terug te vliegen naar de VS.

5. Abonneer u op nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen

De verkoopprijzen naar Europa rijzen de pan uit… en als je van plan bent om te stelen, moet je dit zo snel mogelijk weten. Een van de beste manieren om meer te weten te komen over deals is door u te abonneren op nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen. Bekijk deze gids voor de beste nieuwsbrieven van luchtvaartmaatschappijen waarop u zich kunt abonneren.

6. Wijzig de taalinstellingen

Als je van plan bent om naar verschillende Europese steden te reizen terwijl je in Parijs bent, wil je misschien de verschillende prijzen controleren op basis van je taalinstellingen in de app of browser.

Ik merkte bijvoorbeeld dat wanneer ik kaartjes in het Spaans kocht, de prijzen in euro’s iets goedkoper waren dan toen ik kaartjes in het Engels kocht met Amerikaanse dollars. Omdat ik op zoek was naar inter-Europese vluchten, bespaarde ik slechts € 30-40, maar gezien het feit dat een vlucht van Parijs naar Madrid in 2018 half maart is 42 euro, je kunt er uiteindelijk veel mee besparen!

Jouw advies

Is het je gelukt om een ​​goedkope vlucht naar Parijs te vinden? Vertel ons je trucs en tips in de reacties hieronder.