Wij bieden kleine groepsreizen aan in New York

Geschiedenisliefhebbers opgelet! Als je van New York houdt, staat je dit najaar een echte traktatie te wachten. The Bowery Boys, podcasters Greg Young en Tom Meyers (die ook de oprichter is van EuroCheap), lanceren een gloednieuwe reeks kleine groepswandelingen die de geschiedenis van de stad op een geheel nieuwe manier onthullen.

Als u bekend bent met de bekroonde Bowery Boys-podcast, neemt elke aflevering u mee op een reis door een interessant hoofdstuk in de geschiedenis van de Big Apple. Deze nieuwe wandeltochten laten je de vervlogen dagen van de stad herbeleven in straten waar de geschiedenis echt heeft plaatsgevonden.

Elke deskundige gids wordt zorgvuldig uitgekozen om de leuke stijl en fascinerende verhalen vast te leggen die de Bowery Boys in elke podcast vastleggen.

Wandeltochten in kleine groepen door New York City

Om van start te gaan, wordt de eerste Broadway Landmarks and Legends-tour georganiseerd door Jeff Dobbins, een theaterkenner uit New York en Broadway-expert die de weg weet op het podium. Hij neemt je mee op een wandeltocht door de geschiedenis van Broadway en daarbuiten. Hoogtepunten van de reis:

Times Square, het “Crossroads of the World”, is de thuisbasis van de beroemde theaters van het Broadway-theaterdistrict van New York, waar legendarische shows worden opgevoerd. Voormalig huis van de Ziegfeld Follies Sardi’s Restaurant Shubert Alley, het oude stadsplein Rodgers & Hammerstein Way, Broadway’s meest spookachtige theater

Op zondag 7 oktober start de eerste wandeltocht. Er zijn nog maar een paar plekken vrij, maar er zijn ook rondleidingen op zaterdag 13 en zondag 14 oktober.

Binnenkort meer wandeltochten

Bekijk de volledige tourkalender. Nieuwe gidsen zullen de komende weken het Bowery Boys Walks-team vervoegen. Toekomstige tours zullen een verscheidenheid aan leuke onderwerpen bevatten die rechtstreeks uit de podcast zijn overgenomen.

Je kunt ook op de hoogte blijven door vrienden te worden met de Bowery Boys Walks op Facebook of ze te volgen op Instagram, waar je de nieuwste foto’s kunt zien van de wandeling en de straten van New York.