10 Parijse fouten die je tijdens je reis moet vermijden

Ben je bang dat een vakantie in de Lichtstad te duur is? Wij vinden Parijs best betaalbaar, zeker als je onze budgetvriendelijke tips volgt.

Maar kostbare fouten liggen op de loer om elke (geweldige foto) hoek. Als je een hobbel raakt die je 20, 40 of zelfs 60 euro terugbrengt, doet het nog steeds pijn.

Verwant:

Hier zijn enkele tips om alledaagse dure fouten bij een bezoek aan Parijs te vermijden, waarvan vele ook kunnen worden toegepast op andere Europese steden.

1. Koop een flesje van wat dan ook tijdens het avondeten

Geniet van een karaf wijn (goedkoper) en water (altijd gratis) tijdens een diner in Parijs. Geloof me, je hoeft geen 60 euro neer te leggen voor een fles wijn voor een normaal diner – een karaf van 12 euro is perfect voor de gemiddelde wijndrinker. Denk eraan, dit is Frankrijk – de wijn is goed.

En ik geloof dat kraanwater volkomen veilig is om te drinken, dus verspil geen dure Evian (vooral als het maar een euro is in de supermarkt).

10. Gebruik van smartphonegegevens

Wanneer u uw mobiele telefoon vanuit huis in Europa inschakelt, moet u rekening houden met kosten. We hebben heel veel tips om een ​​hoge telefoonrekening te vermijden. Kortom, neem een ​​data-abonnement als je van plan bent om het in het buitenland te gebruiken en blijf indien mogelijk bij wifi, of koop een simkaart in Europa om op je telefoon te gebruiken, inclusief een van deze simkaartdeals in Frankrijk.

Gelukkig heeft Parijs genoeg gratis wifi waar iedereen gebruik van kan maken. Zet dus je data uit en ga in een park of andere openbare ruimte zitten en zoek een Paris_WI-FI_-netwerk. Gebruik nu gratis Skype, Facebook of Instagram! (Of je zou kunnen werken. Maar wie wil er werken? Je bent in Parijs!)

Deel je tips!

Welke fouten heb je in Parijs gemaakt waarvan je zou willen dat je terug in de tijd kon gaan? Laat het ons weten zodat we Cheapos kunnen helpen een betere (en goedkopere) vakantie in Parijs te hebben.