10 tips om München met een beperkt budget te bezoeken

München mag dan een reputatie hebben als een van de duurste steden van Duitsland, als budgetbestemming heeft het nog steeds veel te bieden. Het is zelfs heel goed mogelijk om het goedkoop te doen en toch alle vakjes op je takenlijst aan te vinken.

Als je eenmaal bij de biertuin van de luchthaven van München bent en de stad in bent, is het tijd voor wat plezier.

Hier zijn 10 manieren om te besparen op je volgende reis naar München, van vluchten tot worstjes, goedkope bedden en openbaar vervoer.

9. Bezoek musea op zondag

Sommige musea zijn gratis, sommige kosten een paar euro en sommige zijn mogelijk zelfs gesloten. Als je een tentoonstelling of historisch museum tegenkomt dat je wilt bezoeken, kijk dan wat ze op zondag te bieden hebben. Er zijn meestal enorme kortingen en in feite vragen veel zelfs maar € 1.

10. Engelse tuinen voor een dag

Je dacht misschien dat je de Engelse tuinen had gezien, maar heb je de surfers betrapt die de natuurlijke golf bij Eisbach Creek verscheuren? Zie je de naakte zonaanbidders in het nudistengedeelte? De rozentuin, de Chinese biertuin, het Japanse theehuis en het grote meer bekijken? Het is gemakkelijk om een ​​vrije dag door te brengen met het verkennen van dit enorme park.

Jouw advies

Hoe bespaar je geld in München? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder.